Krasan Dulce de Leche

sweetleche.jpg

Yen sampeyan wis ngrungokake dulce de leche saka Argentina sing digawe krasan sing enak, iki resep sing gampang digawe ing omah:

Ingredients

  • Susu 2 liter
  • 1/2 kilo gula
  • 1 kacang vanilla
  • 1 jubit saka baking soda

Prosedur
Rebus susu, gula lan kacang vanilla, yen ora duwe, sampeyan bisa ngganti vanila cair. Ati-ati khusus supaya ora kobong, lan aduk nganggo sendok kayu saka wektu ke wektu lan nalika campuran wiwit kenthel nambah jubit bikarbonat, panasake mudhun nganti sithik lan masak nganti peteng lan kenthel. Ayo adhem ing kulkas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

10 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Silvia ngandika

    Iki minangka tip, amarga aku ndeleng resep dulce de leche, aku saka Argentina lan kanggo rasa manis sing sampurna, sampeyan kudu nambah 3 utawa 4 menyang panci sing dimasak, ing kene diarani "bal "ing Meksiko" kelereng »sing dolanan bocah-bocah. Yen isi umob, bal terus terus lan ora ngidini sing manis bisa kobong.

  2.   graciela ngandika

    Halo kabeh. Halo Silvia. Aku uga nyelehake bal !!! lan ora tetep karo aku. Mesthi, wektu iki ... iku ngilangi aku. Apa sampeyan utawa ana sing ngerti rahasia kanggo nyimpen? Aku wegah mbuwang, amarga duwe rasa, warna, apik banget! nanging…. Matur nuwun aku graciela

  3.   ayo ngandika

    Halo! Resep iki apik banget, nanging kepiye sampeyan ngerti yen "dipotong"? Saliyane, aku bakal nggawe cemilan (truffle) nganggo dulce de leche. Sisa cookie utawa kue sing enak diremuk kanthi manual lan dicampur karo dulce de leche ing ukuran sing dikarepake. Sampeyan uga bisa nambah kismis, utawa potongan kenari lan malah minuman keras.
    Pungkasane, dheweke dadi "roti" utawa parutan klapa utawa coklat ... bocah lanang ora mung seneng mangan nanging nggawe

  4.   Sandro ngandika

    Rasa manis lan rasane metu kanthi apik, mung nalika dakjupuk, kurang saka 30 detik. rasane garing lan krasa atos kaya permen sing atos, jebule aku liwat wektu, jam 1.30., aku menehi roso yen aku kudu nyopot sadurunge, nalika njupuk warna, nanging nalika konsistensi isih durung katon , mula panase isih mateng nalika adhem, yen ana wong liya sing ngerti kapan kudu ngilangi, tinggalake pesen sampeyan lol.

  5.   Carolina Hernandez ngandika

    Kanthi ora nambah banyu ing bahan kasebut, ora ana résiko manawa legi bakal kenceng lan dadi tongkat?

  6.   cristian ngandika

    Aku uga angel banget, kayane aku ana sawetara rahasia sing ora pengin dituduhake karo wong ...

  7.   jessica ngandika

    uga, aku wis nyoba 4 ing krasan dulce de leche ... kaping pisanan uga angel ... nanging aku ndeleng sawetara video lan aku ngerti yen sampeyan kudu nyopot saka panas nalika isih cair, paling apik cara kanggo ngerti yaiku nyelehake sendok ing piring. Ayo piring adhem sithik banjur miringake piring yen ora mlaku, sampeyan kudu nyopot legi saka panase. Banjur sampeyan kudu terus aduk nganti rada adhem ... iki cepet nganti "nyelehake" driji lan nyoba. Pasang dhuwit mung kirim menyang wadhah sing bakal ngirit. supaya adhem saka ceret sadurunge dilebokake ing kulkas ...
    Ya, aku ngandhani masalahku karo sing manis; Gegayutan karo warna ... Aku mesthi metu coklat enom, krem ​​lan aku pengin peteng ... jarene warna kasebut diwenehake dening bikarbonat nganti aku nyoba nambah luwih akeh nanging ora luwih peteng lan aku ngrusak manis ... Aku pengin ngerti saka wong sing paling apik ... lan liyane yaiku (aku ora ngerti amarga aku hamil) nanging nalika aku mambu, aku mambu susu sing legi ... lan ora ambune kaya permen krasan liyane ... Aku weruh resep sing nambah glukosa, ana sing nyoba?
    Muga-muga sampeyan bisa ngilangi keraguan. Salam saka Amerika Tengah

  8.   irene ngandika

    Kacang buncis diarani ing polong ing Spanyol. Kaya polong vanilla utawa polong kacang ijo ... kita minangka woh-wohan khas polong (ing endi kacang-kacangan, kacang polong, kacang-kacangan diklompokake ing tanduran ...)
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo resep, aku ngarep-arep nyiyapake, aku edan amarga sawetara kanca Argentina menehi kothak alfajores, aku njaluk kabeh wong sing ngunjungi Argentina nggawa aku lan mesthi sedina! he he

  9.   Gallego ngandika

    Halo, aku saka Spanyol lan udakara sewulan kepungkur aku nggawe dulce de leche kaping pisanan, lan sejatine dheweke metu kanthi sampurna, ora kobong, uga ora nemplek ing pot (sing digawe saka aluminium ), Aku ndeleng sawetara resep-resep ing endi Dheweke ngowahi cara nambah bikarbonat, sawetara ujar, yen sampeyan kudu bubar bikarbonat sadurunge ing gelas nganggo banyu anget lan sing liyane ujar, sampeyan kudu nambah bikarbonat langsung tanpa ngencerake (udakara 2 sendhok teh), pungkasane, pilih campuran 2 wanda (setengah banyu anget karo bikarbonat encer lan setengah bikarbonat langsung menyang pot ing 1 sendhok teh), mula aku terus-terusan aduk nggawe "8" nganggo sendok kayu lan tansah ing arah sing padha lan ing panas sing kurang, Kadhangkala aku bakal mandheg sawetara detik lan ndeleng manawa ganti warna luwih cepet (utawa paling ora menehi perasaan kasebut) banjur diaduk maneh lan sateruse, nganti njupuk warna sing optimal lan sampeyan wis bisa ndeleng dhasar pot ing wilayah-wilayah ing endi sendok kayu sing diliwati, nalika semana, disisihake pot d kobongan, isi wastafel karo banyu adhem kurang luwih setengah lan lebokake pot terus diaduk nalika adhem rada adhem, sawise sawetara menit, dulce de leche dak lebokake ing pot banjur lebokake kulkas (ing kana kulkas) saengga bakal adhem, nalika mbakyuku nindakake kabeh sing ditindakake yaiku mbanting aku, apa sing ditindakake, apa sing ana, kepiye carane nyedhiyakake kabeh, apa cara sampah susu sak liter nanging, nalika wis adhem, aku nyoba, sapa wae sing njupuk jar saka hahahaha, luwih saka sing dak coba, dheweke kandha yen ngelingake sawetara permen sing dheweke ngombe nalika isih bocah lan aku uga biasane ngombe lan sing kita tresnani ing omahku, dheweke diarani permen solanos lan rasane, padha karo dulce de leche.
    Apa ora ala dadi pisanan lan sing paling utama aku wong Galicia? XD

    Kanggo tanggal 24 Desember iki, aku bakal nulungi maneh lan bakal dakparingake ponakanku sing nembe umur 4 wulan kanggo nyoba dibasahi, dak sedhot yen dheweke seneng xD

    1.    Ummu Aisyah ngandika

      Hello!

      Pengalaman sing apik banget, pancen regane sampeyan nyelehake pawon sing ilang hahaha. Nenekku mbah kakung sing seneng banget karo permen kasebut lan diwenehake nalika aku isih cilik, mula aku dadi kenangan sing apik banget. Kanggo mbesuk sampeyan bisa nyoba panganan pencuci mulut, diarani kue Banafé (iku wis dipangan akeh ing Inggris) lan gampang banget: cukup klumpukake lapisan biskuit remuk (jinis pencernaan), lapisan dulce de leche, liyane saka irisan pisang lan pungkasane ana siji saka coklat. Bisa dihiasi nganggo krim utawa krim kocok lan disaranake disajikake nganggo gelas cilik utawa kaya ngono, amarga enak nanging cukup legi.

      Salam lan matur suwun kanggo komentar sampeyan. Ayo masak!