Kopi lan roti karo minyak lan gula, sarapan Andalusian

Kopi lan roti karo minyak lan gula, sarapan AndalusianCilik kita digunakake kanggo mangan, apik kanggo sarapan ing akhir minggu nalika ora akeh buru-buru amarga ora ana sekolah utawa menyang kanggo cemilan, ing daleme simbah. Ing roti karo minyak lan gula iku khas Andalusia, lan bisa diarani panganan iki minangka cemilan lan sarapan tradisional wiwit ora ana macem-macem permen sing saiki ana, lan nalika dhuwit sithik.

Minangka sarapan sing isih digawe ing pirang-pirang sekolah ing Andalusia kanggo dina komunitas Andalusia lan ing pirang-pirang omah, kayata omahku, umume ditindakake, sanajan kanthi sporadis. Mesthi sampeyan wis mangan sepisan, nanging wis suwe ora mangan… Lan manawa ndeleng gambar iki lan resep iki menehi "bug" kanggo mangan maneh. Yen mangkono, aja isin! Iki minangka cemilan sing sehat lan ora ana hiperkalsik kaya sing dipercaya.

Kita pitutur marang kowe carane nggawe iki gampang resep langkah demi langkah.

Kopi lan roti karo minyak lan gula, sarapan Andalusian
Kopi lan roti karo minyak lan gula, sarapan Andalusia, sanajan bisa uga dadi camilan sing sampurna. Sehat lan enak!
Pengarang:
Kamar pawon: Andalusian
Jinis resep: Sarapan-Snack
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Kopi sacukupe (kanthi susu, dhewe lsp)
  • 2 irisan roti
  • Lenga zaitun
  • Gula
Preparation
  1. Cut ing 2 irisan roti lan ngliwati dheweke panggang sadurunge supaya coklat cilik lan renyah.
  2. Yen wis kecoklat rasane, diwutahake saben wong a gerimis minyak zaitun.
  3. Minangka langkah pungkasan, taburan gula putih kanggo saben irisan.
  4. Lan siyap! Sampeyan wis duwe sarapan Andalusia kanthi roti panggang karo minyak lan gula.
  5. Cepet, gampang lan éca!
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 200

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonia Sanchez ngandika

    Muffin Antequera iku !!

  2.   Toko Online Gourmet KECANTIKAN RUMAH ngandika

    Aii… kenangan apa sing isih cilik