kopi affogato

El kopi affogato Iki minangka panganan cuci mulut sing enak adhedhasar kopi lan es krim sing uga bisa diiringi liqueur amaretto cilik, ditambah karo sawetara kacang, bubuk coklat utawa cookie almond sing disigar (amarettis). Iku panganan cuci mulut banget warni lan éca, malah yen sampeyan ora pacangan kopi sampeyan bakal seneng.

Dessert kopi iki asale saka wilayah Milan, tembung kasebut affogato tegese "klelep" lan kaya ngono diarani kopi iki, sing bakal dadi panganan cuci mulut sing akeh dikonsumsi, utamane ing musim panas lan liyane ing taun.

A panganan cuci mulut cepet sing mung perlu rong bahan.

kopi affogato
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 Kopi Espresso
  • Es krim vanilla
  • Kacang dicincang
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake kopi affogato, sing paling dhisik kudu dicekel es krim kanthi apik, kita bakal duwe cangkir sing arep disuguhake ing kulkas utawa ing kulkas nganti suwe, mesthine adhem banget.
  2. Kita sijine bal saka es krim sing kudu uga beku. Sampeyan bisa nyelehake bal siji utawa loro.
  3. Kita nyiyapake kopi sadurunge nyiyapake panganan cuci mulut, diwutahake menyang cangkir ing es krim. Aku ora nutupi kabeh, aku seneng yen ana es krim ing ndhuwur kanggo nyampur kopi, es krim lan kacang. Nanging bisa ditindakake kanggo nutupi kabeh. Aku sijine 2 scoops saka es krim.
  4. Cut sawetara walnuts lan sijine ing ndhuwur. Kita layan!!!
  5. A panganan cuci mulut sing bisa disiapake nganti wektu porsi. Sampeyan bisa nyelehake bal ing saben cangkir utawa kaca lan ninggalake ing mesin pembeku nganti wektu presentasi. Potong kacang sing arep disuguhake lan dilebokake ing mangkuk, sampeyan uga bisa nyelehake coklat utawa bubuk coklat, cookie ... Oh, cipratan omben-omben.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.