Kentang stewed karo chorizo

kentang-rebus-karo-chorizo

Ing omahku, biasane masak kentang rebus kanthi coklat utawa daging pedhet, nanging wektu iki kita pengin nggawe inovasi lan nggawe sajian klasik ing pirang-pirang papan liyane ing Spanyol: kentang rebus kanthi chorizo. Ing kesempatan iki, kita milih chorizo ​​Iberia sing roso kuat, nanging sampeyan bisa milih sing paling disenengi.

Kita menehi resep! Simpen piring iki yen adhem mlebu ing omah sampeyan lan butuh tenaga lan panas tambahan.

Kentang stewed karo chorizo
Kentang sing diresiki karo chorizo ​​iku sampurna, utamane kanggo dina kadhemen kaya udan-udan pungkasan. Apik kanggo entuk kekuatan lan energi.
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Stews
Porsi: 5
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 kentang gedhe
  • 1 chorizo
  • 1 cebolla
  • 4 cengkeh saka papak
  • ½ mrico ijo
  • Banyu
  • Lenga zaitun
  • Sal
  • 1 sendhok teh paprika
  • 1 godhong teluk
  • Peterseli dicincang kanggo rasa
Preparation
  1. Ing panci ambaKanthi cipratan minyak zaitun, kita bakal nambah trikatuka sing disigar, setengah mrico dadi rong potong lan siung bawang putih. Cengkeh bawang putih, kita wis motong setengah mau. Kita ninggalake panas sedheng kanggo nylametake kabeh. Sawise rebus, kita tambahkan godhong teluk.
  2. El chorizoKangge, kita potong irisan lan pil lan potong kentang. Iki nambah kabeh karo uyah, peterseli lan paprika sing disigar. Tumis kabeh udakara 5 menit banjur tambah banyune. Kita lunga kanthi panas sing sedheng lan asring diaduk lan nyoba. Sisihake nalika kentang wis empuk.
  3. Coba gunakake sajian sing enak iki!
Cathetan
Aja lali roti kanggo menehi sajian sing enak iki.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 450

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.