Kentang Chorizo ​​Pedhes

Kentang Chorizo ​​Pedhes

Manfaat kasunyatan manawa dina-dina pungkasan udan lan adhem ing sisih lor, aku menehi resep sing gampang banget sing biasane digunakake sajrone wulan paling adhem taun iki: kentang pedhes karo chorizo. Minangka penyayang panganan rebus, aku ora bisa mandheg ngusulake iki, minangka salah sawijining sing paling gampang sing disiyapake ing omah.

Kentang, chorizo ​​lan sawetara liyane sing ana ing rebus iki. Iki ora ateges sampeyan ora bisa nggabungake bahan liya supaya luwih lengkap. Sawetara pitik dadu, tahu, utawa tempe bakal pas karo persamaan. Lan minangka iringan, ora ana sing kaya salad ijo.

40 menit, sampeyan ora butuh luwih akeh supaya siap rebus iki. Saran kula yaiku yen sampeyan wis rampung, cukup kanggo ngrampungake panganan sajrone rong dina ganti. Apa sing ora bakal bisa ditindakake karo rebus iki yaiku beku lan wis kaya kaping pirang-pirang kali kentang ora nanggapi proses iki.

Resepipun

Kentang Chorizo ​​Pedhes
Pengarang:
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2-4 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 bawang putih gedhe
  • 2 mrico ijo
  • ½ mrico abang
  • Uyah lan lada
  • 12 irisan chorizo ​​pedhes
  • 4 kentang
  • ½ sendhok teh paprika panas (utawa manis)
  • 1 sendhok daging mrico chorizo
  • Sayur sup
Preparation
  1. Cincang bawang bombay lan mrico lan goreng ing panci nganggo sawetara sendok minyak kanggo 10 menit.
  2. Sawise nambah chorizo, kentang sing dikupas lan diklik lan musim. Tumis sajrone sawetara menit tanpa mandheg aduk nganti chorizo ​​ngeculake bagean saka lemake.
  3. Sabanjure, kita tambahake paprika, daging mrico chorizo ​​lan kita nutupi duduh kaldu sayur.
  4. Kita nutupi kaserol lan Masak kabeh suwene 15-20 menit utawa nganti kentang empuk.
  5. Kita ngrasakake kentang panas pedhes lan chorizo.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.