Kentang karo papak lan parsley vinaigrette

Kentang karo papak lan parsley vinaigrette, resep sing gampang lan cepet kanggo digawe, cocog kanggo ngiringi panganan utawa kanggo cemilan.

Kentang kaya kabeh wong, lan bisa digawe kanthi cara akeh, bisa disajikake kanthi bahan apa wae lan katon apik banget. Dheweke seneng banget babagan kabeh Kentang goreng sing dadi sajian lintang.

Wektu iki, kentang panggang nganggo papak, peterseli lan saos cuka lan asile apik lan murah.

Kentang karo papak lan parsley vinaigrette
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 5-6 kentang
  • 4 siung bawang putih
  • Peterseli disigar sakepel
  • 3- 4 sendok makan cuka
  • Lenga zaitun
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake kentang karo papak, peterseli ing vinaigrette, kita bakal miwiti ngupas kentang, dicuci, garing lan dipotong irisan tipis kurang saka siji sentimeter.
  2. Kita njupuk wajan sing wiyar, tambahkan cipratan minyak, lebokake kentang, kita wenehi panas sedhengan, karepe supaya ora dibakar, kudu dimasak ing njero lan coklat rada njaba. Udakara 15 menit.
  3. Nalika kentang lagi masak, kita nyiyapake mash. Kupas lan potong bawang putih, lebokake ing lesung nganggo peterseli sing wis dicuci lan dicincang.
  4. Kita ngremuk kabeh kanthi becik, yen wis remuk, kita nambah sawetara sendok cuka, amarga sampeyan seneng bisa nambah cuka, kita uga nambah 2-3 sendok banyu, aduk banjur aduk kanthi becik.
  5. Sawise kentang wis ana, kita bisa ngilangi minyak sithik yen ana akeh, tambahkan mash lan bumbuhake uyah.
  6. Kita nyampur kabeh lan supaya rasa bisa dicampur. Kita bakal duwe panas sedheng. Ayo kita masak nganti 2-3 menit lan ucul saka geni.
  7. Dadi ing sumber sing panas banget.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.