Kentang karo keju lan daging babi

Kentang karo keju lan daging babi Gaya angkat, sajian gaya Amerika sing sukses banget. Kentang karo keju lan gratin daging iki enak, enak !!! Kentang sing renyah kanthi krim lan keju nggawe krim iki ora bisa ditahan.

Piring sing gampang lan cepet sing bisa disiapake kapan wae, kanthi sawetara bahan sing mesthi ana ing pawon.

Sajian kentang karo keju lan daging babi kanthi gaya Foster biasane diiringi saus ranchero, aku ora nyelehake saos iki, aku ngerti dheweke adol, nanging iki kepenak banget sajian iki.

Panganan sing paling apik kanggo nedha bengi utawa cemilan lan nglumpati diet 🙂 Panganan sing disenengi kabeh kulawarga.

Kentang karo keju lan daging babi
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 5-6 kentang
  • 100 gr. keju Cheddar abon
  • 100 ml krim kanggo masak
  • 100 gr. daging babi diced
  • 1 gelas minyak zaitun
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake kentang karo keju lan daging, kita bakal miwiti ngupas kentang, wisuh banjur dipotong.
  2. Kita wajan wajan kanthi akeh minyak zaitun, nambah kentang, banjur digoreng. Nalika lagi digawa metu, kita lebokake ing kertas pawon kanggo mbusak lenga sing akeh.
  3. Roti daging babi cilik-cilik, wajan tanpa minyak, tumis kubus banjur wenehi coklat.
  4. Kita sijine kentang ing sajian panggang, lebokake uyah sethithik, tutup karo krim, aduk, tambah daging babi lan campuran.
  5. Kita tutup karo keju parut lan lebokake ing oven nganti gratin, kita bakal kari nganti keju dadi emas lan cair.
  6. Lan siap kanggo ngawula !!! Sajake langsung, sajian sing digawe anyar iki apik banget, kentang ora padha nalika adhem.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   luis gonzalo valverde ngandika

    Saben dina aku seneng karo resep buku iki, pancen isine akeh lemak sing bisa diterbitake