Kembang kol lan krim kari

Kembang kol lan krim kari

Apa sampeyan ngelingi resep sing wis disiapake wingi? Saka Kembang kol lan salad wortel karo apel Apa sing diusulake kanggo ngisi sandwich lan sandwich? Dina iki kita nggunakake separo kembang kol kanggo nyiyapake krim sing gampang, sing bisa ditrapake nalika nedha bengi. A kembang kol lan krim kari, enak.

Wong-wong sing ngunjungi kaca iki wis ngerti apa sing dakkira babagan krim: kayane kaya sumber sing apik kanggo ngrampungake nedha bengi. Dheweke uga gampang banget lan cepet disiyapake, ora preduli bagean sing sampeyan pilih. Kembang kol lan krim kari sing digawe saiki ora kalah, coba!

Yen seneng kari sampeyan bakal seneng krim iki. Yen sampeyan ora biasa nggunakake rempah-rempah iki, sampeyan bisa uga nyoba nambah luwih murah tinimbang jumlah sing dituduhake ing resep kasebut. Kanggo nambah luwih akeh, mesthi ana wektu! Sampeyan bisa ngawula kaya saiki utawa gawanen karo cah ayu sing renyah utawa angkat gizi sithik.

Resepipun

Kembang kol lan krim kari
Kembang kol lan kari iki cocok kanggo ngrampungake nedha bengi saben dina. Krim sing gampang lan cepet kanggo disiapake nanging nganggo rasa akeh.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 sendok makan minyak zaitun prawan
  • ½ bawang putih
  • 1 cengkeh saka papak
  • ½ kembang kol tanpa batang
  • Kari 1 sendhok teh
  • ½ sendhok kunyit
  • ⅓ sendok teh jintan
  • Uyah rasa
  • 2 gelas duduh kaldu sayur utawa banyu
Preparation
  1. Cincang bawang bombay lan bawang putih.
  2. Kita panas minyak ing panci lan tumis bawang lan bawang putih nganti sing pertama wis tembus.
  3. Banjur kita nambah kembang kol ing floret cilik lan masak nganti kecoklatan.
  4. Banjur kita nggabungake rempah-rempah lan kita nyampur.
  5. Banjur, kita tuang rong gelas banyu utawa duduh kaldu sayur-sayuran - sing kudune nutupi sayuran lan- masak suwene 10 menit.
  6. Sawise 10 menit, gosok lan wenehake kembang kol panas lan krim kari.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.