Kembang kol lan sup apel

Kembang kol lan sup apel

Kita miwiti akhir minggu kanthi nyiyapake resep sederhana, kembang kol lan krim apel sing dakarepake sampeyan bakal nambah menu minggon minggu iki. Amarga kaya kabeh krim, matur nuwun sanget; sampeyan bisa nyiyapake ing dina Minggu lan duwe sumber sing apik kanggo ngrampungake dhaharan lan nedha bengi sajrone telung dina.

Aku wis nyiyapake patang porsi, nanging sampeyan mung kudu tikel loro yen sampeyan pengin nyebar luwih sithik. Bahan-bahane gampang: bawang, bawang, kembang kol, apel lan bumbu kanggo rasa. Aja kaget karo kombinasi kembang kol lan apel, iku kombinasi sing apik. Kembang kol bisa dianggo apel lan woh pir.

Siapke krim iki gampang banget, sampeyan mung kudu kuwatir tumis kabeh bahan kanthi apik nganti dadi warna emas sing apik sadurunge ditambahake banyu. Kanthi mangkono, sampeyan bakal nambah rasa krim. Apa sampeyan wani nyiyapake karo aku? Sampeyan uga bisa nyoba kombinasi liyane sing wis disiapake sadurunge, kayata  kembang kol karo wortel utawa turnip. Ayo bungah!

Resepipun

Kembang kol lan sup apel
Kembang kol lan apel iki gampang, entheng lan sehat. Tambahan sing apik kanggo menu minggon sampeyan. Apa sampeyan wani nyoba?
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 cebolla
  • 1 bawang
  • 1 kembang kol cilik
  • 1 manzana
  • Sal
  • Mrica ireng
  • ¼ sendhok kunyit
  • Ragi gizi 1 sendhok teh
Preparation
  1. Kita sijine ing rong sendok minyak kanggo dadi panas ing kaset.
  2. Tambah trikatuka sing wis disigar lan bawang dadi patang potong tumis suwene rong utawa telung menit.
  3. Sawise nambah kembang kol ing florets cilik lan goreng nganti diwenehi warna emas sing apik.
  4. Dadi, kita nambah apel lan tumis sawetara menit maneh.
  5. Season karo uyah lan mrico, lebokake ragi kunir lan nutrisi lan Kita "nutupi" banyu utawa duduh kaldu sayuran. Aku pribadi, supaya banyu dadi driji ing sangisore sayuran; Iki minangka cara supaya aku entuk krim sing kandel.
  6. Kita nutupi, masak suwene 15-20 menit banjur kita tlatah.
  7. Kita nyedhiyakake apel lan krim kembang kol panas.

 

 

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.