Keju wedhus lan roti panggang jamur

Keju wedhus lan roti panggang jamur

Carane ambalan roti panggang kanggo nyiyapake nedha bengi cemilan improvised. Lan karo sawetara kaya iki keju wedhus lan roti panggang jamur iku gampang kanggo njaluk iku bener. Iki minangka kombinasi sing prasaja nanging meh kabeh wong seneng. Lan kita ana ing mangsa jamur, mula apa ora njupuk kauntungan saka wong-wong mau?

Roti panggang keju lan jamur iki uga bisa dadi canape sing apik kanggo perayaan sabanjure ing omah. Ngurangi ukuran roti lan totoan ing spasial mung bab sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo, bebarengan karo presentation, supaya padha katon ing meja.

Mesthi, sampeyan bisa nggunakake keju sing paling sampeyan senengi kanggo nggawe roti panggang iki. A banget nambani uga bisa dadi pilihan banget. Lan nalika nerangake jamur, gunakake apa wae sing ana ing tangan sampeyan. Sawetara luwih enak tinimbang liyane, nanging ora perlu nggawe rumit. Sing penting yaiku masak kanthi bener.

Resepipun

Keju wedhus lan roti panggang jamur
Keju wedhus lan roti panggang jamur minangka alternatif sing sampurna kanggo nggawe nedha bengi cemilan.
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 irisan roti kampung
  • 6 irisan keju wedhus
  • 2 sendok makan minyak zaitun
  • 1 siung bawang putih, dicincang
  • 200 g. jamur
  • Peterseli disigar
  • Sal
  • Mrica
Preparation
  1. Ing wajan kita panaskan minyak zaitun lan tumis bawang putih a menit ati-ati supaya ora kobong.
  2. Sawise kita gabungke jamurs lan kita sauté apa perlu supaya padha ngeculake banyu lan evaporates.
  3. Dadi, kita musim lan taburi parsley lan cook siji menit maneh.
  4. Nalika, kita roti panggang lan kita sijine telung irisan keju ing saben roti panggang.
  5. Selehake jamur tumis ing ndhuwur lan sajikan keju wedhus lan roti panggang jamur langsung.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.