Lemon Cheesecake

Cheesecake lan lemon kue keju sing enak, sederhana lan krim, gampang banget ditindakake amarga mung kudu ngremuk kabeh bahan lan dilebokake ing oven, iku gampang.

Cheesecakes minangka panganan cuci mulut sing enak, kita bisa nemokake akeh cara kanggo nyiyapake keju, nanging sing aku saranake saiki minangka sing paling umum lan kondhang, jeruk nipis menehi sentuhan asam sing apik banget. Kue keju uga enak amarga bisa diiringi woh-wohan, senggol…. Nanging kanthi woh-wohan iku apik banget.

Lemon Cheesecake
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 4
  • 1 yogurt kosong utawa lemon
  • 300 gr. nyebar keju
  • 125 gr. saka gula
  • 2 jus jus lemon
  • Lemon semangat
  • 70 gr. tepung jagung (tepung jagung)
  • Gula bubuk
Preparation
  1. Kanggo nggawe keju lan kue jeruk nipis, kita bakal miwiti kanthi ngumbah lemon, garing kanthi garing lan copot semangat lan prasasakake setengah lemon utawa sakabehane.
  2. Oven digawe dadi 180ºC kanthi panas munggah lan mudhun, kita bakal sijine tray ing tengah.
  3. Ing mangkuk kita nyelehake endhog lan gula, kita ngalahake.
  4. We nambah yogurt, campuran.
  5. Tambah keju krim, jus lemon lan semangat. Kita nyampur kanthi apik nganti kabeh campuran.
  6. Tambah jagung, campuran nganti ora ana gumpalan.
  7. Nyebar cetakan nganggo butter sethithik banjur taburi glepung, tambah gagang jajan.
  8. Kita lebokake cetakan ing oven, kita tinggalake udakara 40 menit utawa nganti kue keju wis siyap, kanggo iki kita bakal tusukan ing tengah nganggo tusuk gigi, yen metu garing bakal siyap yen isih udan ninggalake liyane sethitik.
  9. Nalika metu saka oven, adhem adhem, taburi gula es.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.