Ayam lan romanesco tumis karo kacang

Ayam, romanesco lan gandum tumis

Ing wiwitan taun iki, La Huerta wis menehi sawetara Romanoskos sing bisa dimupangatake ing pawon. Amarga saliyane dadi ayu, sayuran iki pancen serba guna; Bisa disajikake mentah lan dimasak nganggo salad, krim utawa resep kaya sing dakusulake saiki: tumis pitik lan romanesco nganggo kacang.

Romanesque duwe kekuwatan kalori kurang lan sugih banget ing serat, vitamin C, vitamin K lan provitamin A. Mula, pilihan sing apik kanggo dilebokake ing menu kita sajrone musim salju, yaiku nalika dikoleksi. Iki minangka cara sing gampang banget kanggo nampilake lan paling becik kanggo sing durung nyoba.

Sederhana, cepet lan sehat, semono uga resep iki. Aku luwih seneng romanescu masak tinimbang sayuran liyane kaya brokoli. Sekawan menit masak cukup kanggo aku sadurunge tumoto, nanging sampeyan bisa ngowahi wektu, gumantung saka kepenak sayuran. Apa sampeyan wani nyiyapake sajian iki karo aku?

Resepipun

Ayam, romanesco lan gandum tumis
Ayam Romanesco Peanut Stir Fry iki gampang, cepet digawe, lan sehat. Pilihan sing apik kanggo nedha awan utawa nedha bengi.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 romanesco
  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 cebolla
  • 1 mrico lonceng ijo
  • ½ mrico abang
  • Breast susu pitik, diced
  • Kacang polong
  • ⅓ sendhok kunyit
  • ⅓ sendhok mrico ireng
  • A kuah kecap
Preparation
  1. Kita misahake romanesco dadi ranting lan masak ing banyu asin sing akeh suwene 4 menit. Banjur kita saluran lan cadangan.
  2. Dene romanesco masak kita chop bawang lan mrico kira-kira.
  3. Panaskan minyak zaitun sing isih prawan ing wajan gedhe lan tumis bawang lan mrico sajrone 5 menit.
  4. Banjur kita nggabungake pitik lan tumis nganggo panas sedheng nganti coklat emas.
  5. Kita nambah romanesco sing wis dimasak lan kita ngombe sawetara menit maneh supaya panas
  6. Sawise kita nambah rempah-rempah lan kecap lan aduk nalika kita masak nganti rong menit maneh.
  7. Ing wayahe pungkasan kita nggabungake kacang lan kita nyajikake pitik lan romanesco tumis karo kacang.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.