Kacang polong nganggo ubi panggang lan daging babi

Kacang polong nganggo ubi panggang lan daging babi

Ing omah, kita wis biasa mangan kacang polong meh saben minggu. Kita mesthi nyiyapake kanthi cara sing padha kanthi variasi sing sithik. Napa nggawe sawetara pangowahan klasik kacang polong karo ham Nulungi kita supaya ora bosen ing meja. Ya, iki uga menehi kontribusi kanggo nggawe versi sederhana kaya iki kacang polong nganggo ubi panggang lan daging babi.

Kentang panggang iku kalebu iringan sing sampurna kanggo kacang polong. Iki menehi sentuhan manis sing mesthi saya rikat lan beda banget karo sentuhan uyah daging babi. Kita uga wis nambah bawang, amarga bawang mesthi ditambah.

Apa sampeyan pengin nggawe sajian iki? Nindakake bakal gampang banget. Dhaptar bahan cilik lan kandelane resep wis disiapake setengah jam. Nalika kentang masak ing oven, sampeyan bakal duwe wektu kanggo siyap bahan liyane. Priksa!

Resepipun

Kacang polong nganggo ubi panggang lan daging babi
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2-3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 bawang bombay, julien
  • 1 cangkir kacang polong
  • 2 irisan daging babi sing kandel
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Minyak zaitun ekstra prawan
Kanggo ubi jalar
  • 1 kentang medium
  • 50 ml minyak zaitun ekstra prawan
  • ⅓ sendhok uyah
  • ⅓ sendhok teh paprika
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 220ºC.
  2. Sawise rampung, kita nyampur minyak ing cangkir, uyah lan paprika kanggo sikat kentang.
  3. Banjur, kita ngupas ubi lan dipotong dadi irisan 2 cm. kandel sing kita lebokake ing tray, ing kertas perkamen.
  4. Sikat karo campuran sing wis disiyapake irisan ubi lan kita panggang sajrone 20 menit utawa nganti lembut lan pinggirane rada emas.
  5. Nalika irisan ubi jalar dipanggang, ing wajan poach bawang suwene 15 menit nganggo rong sendok minyak.
  6. Sanalika, ing panci kanthi banyu lan uyah ayo masak kacang polong suwene 8 menit utawa nganti tekstur sing disenengi.
  7. Banjur kita nggabungake daging babi sing diced utawa sampeyan uncalan menyang wajan nganggo bawang lan tumis suwene sawetara menit. Kanggo ngrampungake, tambahkan kacang polong sing wis mateng lan wis lemes, lan aduk adhem.
  8. Ing jalur iki kita bakal siyap kabeh bahan pasang piring. Lebokake irisan kentang manis ing sisih ngisor lan ing ndhuwur campuran bawang, daging babi lan kacang polong.
  9. Pungkasan lan sadurunge disedhiyakake kacang polong karo ubi panggang lan daging babi, kita tambah mrico sing isih anyar

 

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.