Chickpeas tumis karo saos mrico

Chickpea tumis tumis

Halo bocah wadon! Dina iki aku nggawa sampeyan cara sing sehat banget kanggo mangan panganan sing enak tumis kacang. Kita mesthi nggandhengake tembung cah ayu karo rebus amarga sampeyan nggawe sampeyan lemu. Dadi, uwalake ide kasebut saka sampeyan, amarga ana resep-resep sehat karo kacang-kacangan: roti lapis, kacang tumis karo sayuran, sup, puree, lsp

El cah ayu, minangka legum, kita kudu nggabungake panganan kita. Nanging panganan iki ora nggadahi panganan, nanging panganan sing diwenehake. Legum iki nyedhiyakake serat, protein lan nutrisi, lan mung persentase lemak minimal. Mula, disaranake ing panganan sing apik kanggo konstipasi lan uga panganan sing sehat kanggo jantung.

Ingredients

Kanggo 4 wong:

  • 500 g cah ayu.
  • 1 lada lonceng abang gedhe.
  • 1 mrico lonceng ijo gedhe.
  • 1 bawang bombay medium.
  • 5 siung bawang putih
  • Sawetara irisan roti basi.
  • 1 sendhok mrico manis.
  • Mrica.
  • Paduka
  • Lenga zaitun
  • Uyah.
  • 1/2 tablet avecrem sayuran.
  • Tomat gorengan gerimis.

Preparation

Sadurunge miwiti nyiyapake resep kanggo iki tumis kacang, kita bakal ngrendhem kacang bengi sadurunge, supaya gampang proses masak lan ora tetep angel. Sawise bengi iku, kita bakal mbusak kacang-kacangan sing ngambang utawa katon ora apik. Sabanjure, kita bakal ngenalake dheweke ing kompor tekanan sing ditutupi banyu, lan kita bakal nggawa geni suwene 45 menit-1 jam.

Ing wektu sing padha masak ing keju, kita nggawe digoreng. Kanggo nindakake iki, kita kudu motong trikatuka, mrico lan 2 siung bawang putih dadi kothak sing cilik banget. Lebokake ing wajan kanthi latar mburi minyak zaitun sing apik, lan goreng nganti kita priksa manawa kabeh wis rampung. Yen kedadeyan kasebut, kita nambahake kacang-kacangan.

Saliyane, ing wajan liyane, goreng 3 siung bawang putih lan roti basi sing wis dicincang. Yen emas, kita tambahi menyang kaca utawa campuran. Banjur, ing minyak sing padha, kita tambahake sendok teh paprika manis lan tumis sawetara menit (sampeyan kudu ngati-ati banget karo langkah iki, amarga paprika bisa kobong), lan banjur ditambahake ing gelas utawa mortir sing dicampur, lan kita nindakake jenis apik, sing, kita lebokake wajan kanthi kacang-kacangan.

Saiki kabeh bahan wis ana, mula ditambahake rempah-rempah: uyah, timun, mrico lan setengah pil avecrem. Uga ditambahake duduh kaldu chickpea lan tomat goreng sing apik. Kita bakal ngidini masak udakara 15 menit lan wis! Muga-muga sampeyan seneng.

Informasi luwih lengkap - Steak daging sapi karo puree kacang

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.