Chickpeas nganggo chorizo ​​lan kentang

Chickpeas karo chorizo ​​lan kentang, sajian sendok tradisional, kanggo kabeh kulawarga. Sajian cah ayu sing cocog kanggo dina-dina kadhemen sing bakal disiapake ing pot sing cepet.
Aku tresna marang piring sendok, kanggo dina apa wae ing minggu, nanging ing mangsa adhem, dheweke isih pengin luwih akeh. Mulih saka makarya lan mangan panganan anget sing apik banget.
Piring sendok sing gampang, cepet lan ekonomis, sing bisa disiapake wiwit sedina nganti sesuk. Lan yen sampeyan seneng pedhes, tambahake chorizo ​​pedhes lan bakal menehi titik sing sugih banget.

Chickpeas nganggo chorizo ​​lan kentang
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 500 gr. cah ayu
  • 1 cebolla
  • 2 chorizo
  • 4-5 kentang
  • 3 siung bawang putih
  • 1 sendhok paprika
  • Sepasang minyak
Preparation
  1. Kanggo nggawe sajian pitik iki nganggo chorizo ​​lan kentang, luwih dhisik kita rendhem kacang udakara udakara 12 jam. Bakal dilebokake ing panci sing ditutupi banyu.
  2. Kita nyelehake pot ing geni kanthi jet minyak. Cincang bawang bombay, lebokna ing pot lan kecoklat sithik. Sabanjure, kita potong bawang putih lan chorizo ​​dadi potongan utawa irisan, tambah bawang putih cincang ing pot, wenehake sawetara lan tambah irisan chorizo. Kita mbusak kabeh.
  3. Banjur kita tambah paprika sing manis. Kita aduk kanthi cepet supaya ora ngobong awak.
  4. Langsung nambahake kacang lan tutup banyu adhem, tutup pot lan nalika kukus wiwit metu, kita bakal ngetung udakara 25-30 menit. Kita ngeculake, kita mbukak.
  5. Kupas lan potong kentang, lebokake pot banjur tutup maneh.
  6. Kita nutup pot lan nalika uap wiwit metu, kita bakal ngetung udakara 15 menit.
  7. Sawise wektu iki kita mbukak pot. Kita sijine pot ing geni maneh, kita ngicipi uyah sing mbenerake.
  8. Yen sampeyan seneng yen duwe duduh kaldu sing luwih kenthel, kita bakal ngremuk kentang lan sawetara kacang emping lan ditambahake ing pot, mula kita bakal duwe sajian sing enak !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.