Almond lan bonbon coklat peteng

 

Almond lan coklat bonbons

Ana panganan cuci mulut sing prasaja sing bisa digawe ing omah kanggo ngrampungake nedha awan lan nedha bengi Natal iki. Iki kacang almond lan coklat peteng lagi alternatif gedhe kanggo iku. Crispy ing njaba, krim ing njero ... sing bisa nolak?

Nyiyapake wong-wong mau gampang bangetSanajan sampeyan nindakake kanthi jumlah akeh, sampeyan bakal nglipur sawetara wektu. Sampeyan ora bakal Getun wis nyiyapake wong-wong mau sanajan dheweke bisa njamin sampeyan bakal tahan ing meja luwih kurang saka sampeyan kudu nyiyapake. Luwih saka siji lan loro bakal njaluk resep. Amarga sapa sing ora seneng coklat?

Iki dudu coklat tradisional. Dheweke disiapake kanthi adonan sing kalebu bahan utama Krim almond, coklat murni lan kurma. Mulane, resep sing luwih sehat tinimbang sing tradisional. Apa sampeyan wani nyiyapake? Mbok menawa ndeleng langkah-langkah sing prasaja bakal nyengkuyung sampeyan amarga foto kasebut ora adil.

Resepipun

Almond lan bonbon coklat peteng
Bonbon almond coklat peteng iki nduweni eksterior sing renyah lan interior sing krim. Sampurna kanggo nutup perayaan apa wae.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 10
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 200 g saka krim almond
  • 2 sendok gula gula
  • 10 g bubuk coklat murni sing dibuwang
  • 7 tanggal pitted.
  • 30 g. almond panggang
  • 10 kemiri (optional)
  • 100 g saka 85% coklat peteng.
  • 1 sithik minyak zaitun
Preparation
  1. Kita sijine tanggal kanggo rendhem ing banyu panas suwene 30 menit.
  2. Wektu liwati, kita remuk ing kaca blender krim almond, wêdakakêna coklat, gula lan enem saka tanggal nganti padha mbentuk dicampur nglukis sing kita bisa nangani. Apa isih alus banget? Tambah siji tanggal maneh.
  3. We njupuk bagean cilik saka keuangan - iku dirancang kanggo 10 coklat lan kita mbentuk bal ngenalke ing saben wong hazelnut yen kita pengin.
  4. Sawise chop almonds panggang supaya ana potongan cilik kanggo nutupi coklat ing.
  5. Sawise rampung kita njupuk coklat menyang kulkas supaya padha harden nalika kita nyiapake adus.
  6. Kanggo nindakake iki, kita nyawiji coklat karo lenga ing gelombang mikro kanthi interval 20-30 detik supaya ora kobong.
  7. Nalika kita duwe coklat ilang, kita njupuk bal metu saka kulkas lan kita siram ing coklat ilang. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nyelehake ing rak ing ndhuwur tray cilik lan nyelehake coklat ing ndhuwur.
  8. Kita supaya keluwihan coklat saluran banjur kita sijine ing piring utawa tray karo kertas greaseproof lan kita njupuk menyang kulkas paling sethithik 15 menit.
  9. Saiki mung kanggo nikmati bonbon almond lan coklat peteng.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.