Kopi Ati

Ingredients:

6 kuning telur
Kayu legi
500 ml utawa susu cc
8 sendok makan gula
2 sendok kopi
6 endhog endhog

Preparation:

Gawe sirup rambut nganggo gula. Tambah putih sing diantemi salju, pukul nganti adhem banjur tambahi kopi. Lebokake sumber lan jupuk menyang oven moderat sajrone 15 menit. Kajaba panas susu karo kayu manis lan gula sithik. Tutup panas lan tambah kuning telur. Beat supaya ora masak. Sajrone adhem lan adus ing susu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.