Tumis jamur lan mrico abang

Tumis jamur lan mrico abang

Dina iki aku propose sampeyan ing Resep Masakan a resep sing gampang banget: jamur tumis lan mrica abang. Minangka proposal sing bisa kita wiwiti minangka pamula, nanging uga nedha bengi sing apik kanggo kabeh kulawarga. Bahan lan cara nerusake iku gampang, apa maneh sing bisa dijaluk?

Kanggo nyiyapake resep iki sing wis digunakake jamur seger kabeh, nanging sampeyan bisa nggunakake jamur ing kuartal utawa irisan lan bakal ngirit wektu. Ngresiki wajan saiki kabeh sing kudu ditindakake kanggo nyiyapake resep sing wis kita bumbu karo uyah serpih, mrica ireng lan peterseli.

Tumis jamur lan mrico abang
Jamur tumis lan mrica abang sing disiapake dina iki minangka proposal sing apik kanggo nedha bengi utawa wiwitan. Gampang lan cepet ditindakake.
Pengarang:
Jinis resep: Entree
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 250 g. jamur
  • ½ mrico abang
  • 1 cengkeh saka papak
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Parsley
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Kita ngresiki jamur lan kita padha garing. Sawise, kita laminasi utawa dipotong dadi kwartal lan cadangan.
  2. Kita ngumbah mrica abang lan kita chop dadi kothak.
  3. Ing wajan kita nyelehake 3 sendok teh minyak zaitun dadi panas.
  4. We mince papak lan goreng nganti sawetara detik, ati-ati supaya ora kobong.
  5. Kita nggabungake mrico lan tumis 4 menit, aduk-aduk sekaligus.
  6. Tambahake jamur lan tumis ing geni panas nganti empuk. Kita uyah lan mrico miturut kekarepan kita.
  7. Sadurunge porsi, taburi parsley.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 98

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.