Puff pastry karo sayuran panggang, keju lan teri

Dina iki kita nyiyapake a coca pastry puff karo sayuran panggang, keju lan teri, mirip banget karo coca de recapte klasik sing tradisional ing Catalonia

Koka iki ngakoni bahan-bahan tanpa wates awit ditindakake supaya bisa njupuk kauntungan saka turahane panganan.

Sing khas yaiku sayuran panggang kayata aubergine, mrico lan bawang lan ditambahake apa sing ana ing omah.

Wektu iki aku wis nyelehake keju wedhus lan iwak teri, kita seneng banget ing omah. Cocog kanggo nedha bengi sing santai.

Puff pastry karo sayuran panggang, keju lan teri
Pengarang:
Jinis resep: wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 jajanan puff persegi panjang
  • 1 aubergine
  • 1 lada lada abang
  • 1-2 bawang bombay
  • 2 kaleng teri
  • Gulung keju wedhus
  • Minyak
Preparation
  1. Kita bakal miwiti nyelehake sayuran ing piring oven, kita bakal umbah-umbah, dilebokake ing piring oven kanthi jet minyak lan bakal dibakar ing suhu 180 ºC udakara 45 menit.
  2. Yen wis ana, kita bakal nyopot lan ngupas mrico, aubergine lan nggawe strip, kita bakal motong bawang.
  3. Kita bakal nyelehake jajanan puff ing sajian panggang, kita bakal nusuk kabeh adonan nganggo garpu lan tanpa tekan pinggire, kita bakal nyelehake potongan-potongan sayuran sing interspersed, kita bakal nyiram minyak gerimis.
  4. Kita lebokake oven ing suhu 180ºC suwene 15 menit.
  5. Piring kasebut dicopot saka oven sawise 15 menit lan disebarake iwak teri ing saindenging coca, kita bakal ngethok keju wedhus dadi irisan lan sijine potongan kanggo coca, dicelupake ing oven sajrone 10 menit maneh ing 200ºC utawa nganti keju kabeh emas lan dicopot saka oven.
  6. Potong-potong banjur siap dipangan !!!
  7. Rasane panas lan adhem.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.