Kue waluh kanthi krim kocok

Kue waluh kanthi krim kocok

Kanthi waluh sampeyan bisa nggawe manisan. Favoritku ing antarane sing wis dituduhake karo sampeyan ing kene, tanpa mangu-mangu, pai waluh lan flan waluh ing gelombang mikro. Dina iki menyang dhaptar iki, kita nambahake cupcakes waluh nganggo krim kocok, enak!

Gampang ditindakake lan gratis gluten. Apa sampeyan butuh alasan luwih akeh kanggo nyiyapake kue iki? Siji jam wektu sampeyan lan pitulung saka oven iku kabeh sing sampeyan butuhake supaya kaget wong-wong ing omah kanthi cita rasa sing apik banget kanggo Haloween.

Kue waluh kanthi krim kocok
Cupcakes waluh iki gratis! kanthi krim kocok, gampang disiyapake; becik kanggo Halloween sabanjure.
Pengarang:
Jinis resep: dessert
Porsi: 9
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 endhog L
  • 125 ml pulp waluh panggang
  • 125 ml mas
  • 90 g. glepung beras
  • jiwit uyah
  • ½ sendok teh baking soda
  • ¼ sendhok teh kayu manis
  • ¼ sendhok teh pala
  • Krim kocok kanggo dekorasi.
Preparation
  1. Kita preheat open ing 180 ° C.
  2. Ing panampa kita ngalahake endhog, puree waluh lan madu nganti dicampur campuran sing homogen.
  3. Banjur lebokake glepung lan rempah-rempah lan aduk rata.
  4. We pour campuran menyang a cetakan greased 20x20cm utawa sing padha.
  5. Panggang sajrone 30 menit udakara, nganti tusuk gigi metu resik nalika ngeklik ing tengah.
  6. We njupuk metu saka open lan kita nglilani kemarahan.
  7. Kita nyuda bagean lan ngawula nganggo krim sing dikocok.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 305

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.