Kue spons warna loro

Kue spons warna loro, manis sing mesthi menang, alus lan krasan. Campuran rong rasa, kue spons biasa lan setengah liyane roso coklat. Sapa sing ora seneng?

Kue sing nutrisi banget, disaranake kanggo kabeh wong, amarga menehi protein, karbohidrat lan vitamin, wiwit nggawa susu, endhog lan glepung, dhasar cemilan sing apik utawa nedha awan sing apik.

Kue spons warna loro
Pengarang:
Jinis resep: panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 gr. glepung
  • 350 gr. saka gula
  • 200 ml. susu
  • 180 ml saka lenga
  • Endhog 5
  • 1 sachet ragi
  • Lemon semangat
  • 4 utawa 5 sendok makan bubuk koko (Nilai)
Preparation
  1. Panaskan oven nganti 180ºC kanthi panas munggah lan mudhun.
  2. Pupuk cetakan nganggo butter sethithik banjur taburi glepung lan cadangan.
  3. Ing mangkuk kita nyelehake endhog lan gula, gulung nganggo rod, tambah susu, pukul, minyak, semangat jeruk nipis lan adonan nganti rata nganti dicampur.
  4. Kita nyampur glepung karo ragi, kita nyaring lan ditambahake ing campuran sethithik sethithik, sawise glepung dicampur kanthi apik, kita njupuk setengah adonan lan dilebokake ing mangkuk, kita nambah bubuk koko ing campuran iki lan kita nyampur nganti integrasi apik.
  5. Kita njupuk cetakan sing wis disiyapake lan sijine bagean saka campuran tanpa coklat, ing sisih ndhuwur kita sijine bagean saka campuran karo coklat lan sateruse nganti kabeh massa rampung, kanthi tusuk gigi kita bisa nggawe swirls lan nyampur kabeh .
  6. Kita bakal dilebokake ing oven suwene 30 menit, sawise wektu iki kita bakal mriksa nganggo tusuk untu kanthi ngeklik ing tengah, yen metu garing bakal siyap, yen ora bakal kita tinggalake luwih suwe nganti wis siyap.
  7. Kita ngeculake, ngatasi lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.