Kue kuwalik oranye

Kue kuwalik oranye

Ing omah, kue spons ora bakal ilang ing akhir minggu. Sarapan lan teh sore minangka wektu sing biasane dipilih kanggo nyoba kombinasi anyar utawa mbaleni sawetara favorit. Pungkasan minggu iki yaiku jajan kuwalik oranye wong sing ngrebut meja kita.

Sapa sing seneng panganan cuci mulut jeruk bakal seneng kue iki. Iki uga wektu paling pas kanggo nindakake, mula njupuk kauntungan saka a woh-wohan mangsan kaya oranye. Saliyane jeruk, sampeyan bisa nambah kacang kanggo nambah tekstur. Aku mutusake kemiri, nanging sampeyan uga bisa nggunakake kacang almond. Apa sampeyan bakal mbuktekake?

Kue kuwalik oranye
Kue oranye iki minangka proposal musiman sing apik. Cocog kanggo dadi sarapan utawa panganan cuci mulut karo kastard utawa es krim.
Pengarang:
Kamar pawon: Tradisional
Jinis resep: Dessert,
Porsi: 8-12
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 4
  • 220 g. saka gula
  • 150 g. Saka glepung
  • 1 sendhok ragi kimia (Royal)
  • 150 g. mentega lebur
  • 120 g. kemiri remuk
  • 1 sdt semangat jeruk
Topping oranye
  • 125 ml banyu
  • 225 g. saka gula
  • 2 jeruk dipotong irisan tipis banget
Preparation
  1. Kita adhem banyu nganggo gula lan masak nganti larut. Tambah jeruk lan masak suwene 10 nganti 15 menit nganti uwoh alus lan sirup nanging tetep bentuke. Kita cadangan woh lan sirup kanthi kapisah.
  2. Endhog kita ngalahake nganggo gula nganti putih.
  3. We nambah mentega lebur, hazelnut lan semangat lemon lan campuran.
  4. Kita nyaring glepung lan ragi lan lebokake campuran sadurunge karo spatula sing nggawe gerakan enope.
  5. Kita baris ing ngisor cetakan kanthi kertas baking lan oven digawe adhem nganti 190ºC.
  6. We nyeleh ing jeruk ing latar mburi, kanthi cara sing kepengin weruh - ngowahi iku bakal dadi sing sampeyan tingali.
  7. Ndhuwur kita pour adonan jajan lan lancar permukaane.
  8. Kita panggang sajrone 40-50 menit.
  9. Sawise dipanggang, jajan kasebut digawe adhem ing rak nanging isih ana ing cetakan lan yen wis adhem banget, kita banjur mbukak lan kita cet nganggo sirup dilindhungi undhang-undhang
Informasi nutrisi saben porsi
Ukuran porsi: 365

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   DOLORES ALBA ORILLÁN ngandika

    CARA Kasedhiya «« CHACHI PIRULI «»

  2.   DOLORES ALBA ORILLÁN ngandika

    Aku mikir kabeh wis ngomong ……. SPEKACULAR.
    LAN KANG SING DIKENANG ORA KENE. Matur nuwun .... matur nuwun .... lan matur nuwun. Kanca.

    1.    Graciela ngandika

      Aku nyoba. Iki apik banget !!!

      1.    Maria vazquez ngandika

        Aku seneng sampeyan seneng Graciela!