Kue nougat coklat

Nougat ora bisa ilang ing pesta Natal kasebut, nanging ora mesthi padha. Kanggo ngganti, kita bakal nggunakake tablet nougat coklat sing renyah lan nyiyapake jajan coklat nougat apik banget, uga ora butuh ovenSampeyan mung kudu nindakake wektu supaya nalika mangan iku wis wancine lan yen disiyapake sedina, luwih becik.

Kue nougat coklat
Pengarang:
Jinis resep: Postres
Porsi: 6-8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 paket cookie Maria (200gr.)
  • 80 gr. saka butter
  • 500 ml krim kocok
  • 400 ml susu
  • 2 amplop curd
  • 100 gr. saka gula
  • 1 tablet coklat nougat
  • Kanggo dekorasi jajan, coklat, kacang ...
Preparation
  1. Kita ngremukake cookie nganggo mixer, lebur mentega sawetara detik ing gelombang mikro lan aduk karo cookie sing wis diremuk, kita lebokake campuran iki ing dhasar cetakan sing dicopot sing dicet karo driji supaya kompak lan dipasang iku ing kulkas. We dipesen
  2. Kita nyelehake panci ing geni nganggo krim, gula, nougat dipotong dadi setengah lan setengah susu, panas kabeh lan aduk kanthi becik.
  3. Nalika dadi panas, susu isih dicawisake ing gelas lan bakal ditambahake loro amplop, kita aduk kanthi becik nganti larut lan ora ana gumpalan.
  4. Nalika panci panas banget lan coklat larut, kita bakal nyelehake gelas susu lan amplop curd, kita bakal aduk tanpa mandheg nganti wiwit umob lan kenthel, banjur kita ucul saka panase.
  5. Cetakan kasebut metu saka kulkas sing ana ing pangkalan biskuit lan bakal ditambahake campuran nougat kanthi sethithik, ayo anget lan sijine ing kulkas.
  6. Nalika arep disajikake, kita bisa dekorasi nganggo serutan coklat, almond sing dicincang utawa ditutupi coklat sing wis ilang.
  7. Lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.