Whiting masak karo kentang

Whiting masak karo kentang

Aku kelingan yen pisanan mangan panganan iki yaiku nalika isih cilik (umure udakara pitung utawa wolung taun) ing omah eyang. Wiwitane aku ora seneng, amarga aku ora apikan banget, nanging duduh kaldu kanthi rasa sing lembut banget, dibumbui nganggo cuka lan wortel lan wortel bayi, Aku tresna mau!

Iki minangka panganan sehat banget wiwit meh ora ngemot kalori, mula bakal apik banget kanggo wong-wong sing lagi diet, lan uga saiki sugih ing musim salju, sing dikarepake yaiku panganan lan sendok panas. Yen sampeyan durung nyoba, saranake sampeyan luwih becik. Sampeyan ora bakal Getun!

Whiting masak karo kentang
Whiting masak kentang lan wortel paling apik yen sampeyan diet lan pengin resep "sehat" resep sing sehat. Kalebu siji iki!
Pengarang:
Kamar pawon: Tradisional
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4-5
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 pethuk, diiris
  • 3 kentang sedang
  • Wortel 2
  • 4 siung bawang putih
  • 1 cebolla
  • 2 godhong teluk
  • Sal
  • Lenga zaitun
  • Cuka
  • Banyu
Preparation
  1. Ing pot, kita bakal nambah kabeh bahan siji-siji. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan bakal ngresiki iwak banjur potong dadi irisan, kalebu buntut lan ora kalebu endhas.
  2. ing papak dheweke bakal dikupas lan kabeh, ing bawang bombay potong dadi loro dadi loro wortel Bakal dikupas lan dipotong dadi kubus, kayadene kentang.
  3. Kita bakal ngisi pot kanthi banyu, lan nambah godhong teluk, ing sat lan cipratan saka lenga zaitun.
  4. Ing sabanjure yaiku nutupi pot lan supaya kabeh masak kira-kira Minutos 20-25.
  5. Sawise kentang empuk, kita bakal nambah jet sing apik cuka lan kita bakal ninggalake 5 menit maneh. Kita aduk banjur wis! Kabeh padha nedha awan!
Cathetan
Yen sampeyan seneng peterseli utawa ketumbar, sampeyan bisa nambah sawetara cabang sajrone 5 menit pungkasan masak.
Sampeyan uga bisa ngganti cuka kanggo jus lemon.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 250

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jogleal55 ngandika

    LUCU LAN sugeh lan sugeh, matur nuwun

  2.   Joseph P. ngandika

    Aku ora sopan ing pawon, lan aku wis ngetutake resep iki kanthi langkah demi langkah, (aku mbaleni aku ngerti sethithik banget, lan ora ngguyu), pitakonku ... kapan sampeyan menehi pethik masak?
    Yen dakkandhakake: tambahake kabeh bahan siji-siji ... Bayangake kepiye tampilan putih.

  3.   Joseph P. ngandika

    Aku minangka wong anyar kanggo masak, sing pertama lan paling penting, lan aku njaluk ngapura amarga ora ngerti. Nanging whiting ditambahake ing wiwitan kanthi kabeh bahan? Aku wis nindakake kaya iki lan mbayangake kepriye jebule. Apa sampeyan bisa ngonfirmasi kanggo kula?
    Matur nuwun banget lan salam.