Isi salmon nganggo saus béarnaise

Isi salmon nganggo saus béarnaise

Pungkasan minggu iki, kita wis nyiyapake sajian sing paling disenengi ing omah, nanging ora biasa masak kanthi rutin: isi salmon nganggo saus béarnaise. Resep sing kuncine yaiku saus Béarnaise, saos sing diemulsi digawe saka mentega lan kuning telur, dibumboni tarragon lan glasur bawang.

Definisi ing ndhuwur bisa uga nggawe sampeyan mikir yen saos rumit, nanging ora. Amarga rasane, luwih becik ngiringi masakan loro kasebut iwak kaya sayuran panggang Kanggo salmon sing diwenehake, mesthi wae sentuhan sing istimewa. Yen sampeyan uga menehi hiasan kaya kita, bisa dadi sajian pesta sing apik.

Isi salmon nganggo saus béarnaise
Isi salmon kanthi saus bearnaise lan kentang lan wortel nggawe sajian sing cocog kanggo pesta. Apa sampeyan wani nyoba?
Pengarang:
Kamar pawon: French
Jinis resep: main
Porsi: 4-6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 isi salmon
  • 2 kentang
  • Wortel 3
  • 1 tombol butter
Kanggo saos béarnaise
  • 1 daun bawang, dicincang
  • 1 sendhok kecut, disigar
  • 1 sendhok tarragon sing wis disigar
  • 6 sendok cuka
  • 6 sendhok anggur putih
  • Kuning telur 3
  • 100 gr. saka butter
  • Sal
Preparation
  1. Ing panci kanthi banyu asin, sijine masak kentang lan wortel, dikupas nganti empuk.
  2. Ing wektu sing padha kita nyiyapake saos bearnaise. Lebokake bawang bombay sing wis disigar, sendhok cincang cincang lan tarragon sing wis disigar ing wajan. Uga nambah anggur lan cuka. Panaskan lan suda nganggo geni cilik nganti setengah. Saring duduh kaldu lan ayo anget.
  3. Ing mangkuk, kita masang kuning kuning karo kumis. Nalika lagi wiwit nglumpukake, lebokake duduh kaldu sadurunge lan terus ngalahake saos supaya kenthel. Nalika iki wiwit kedadeyan, kita nambah mentega leleh kanthi sethithik, tanpa mandheg ngalahake. Nalika saos duwe tekstur mayones, musim lan cadangan.
  4. Saiki kentang lan wortel wis mateng lan adhem rada adhem. Kanthi pourer utawa piso sing landhep gawe bal saka kalorone.
  5. Kanggo mungkasi, kita nyiyapake dhesuk salmon panggang utawa panggang.
  6. Yen wis rampung, wenehake saus anget lan kentang lan wortel werni coklat.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.