Manggang saos

Kita bakal nyiapake a hake saos, resep sing gampang lan gampang kanggo disiyapake. Hake minangka iwak putih lan alus, ora duwe lemak, iku cocog kanggo diet penurunan bobot. Uga bisa digawe nganggo hake beku.

Panganan sing cocog kanggo pesta utawa perayaan, kita mung kudu ngiringi sajian iki karo udang, kerang utawa kerang. Yen pengin panganan jinis rebusan, bisa uga diiringi kentang lan rebus sing apik banget.

Kanggo nggawe sajian iki, bisa disiyapake nganggo iwak liyane kayata biarawan, iwak laut, ...

Manggang saos
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 ngaso
  • 1 cebolla
  • 2 siung bawang putih
  • Saos tomat 2 sendok
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • 500 ml duduh kaldu iwak
  • 125 ml anggur putih
  • 1 sendhok glepung
  • Parsley
  • Minyak lan uyah
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake hake ing saus, kita bakal miwiti karo hake, kita bakal njaluk tukang iwak kanggo ngresiki hake lan ngiris irisan.
  2. Cincang bawang bombay lan siung bawang putih.
  3. Kita lebokake jet minyak ing panci, lebokake trikatuka, banjur rebus banjur bawang putih cincang.
  4. Nalika bawang bombay lan bawang putih wiwit wernane, tambahkan tomat goreng lan paprika manis, aduk kabeh lan aduk rata.
  5. Tambah sendok glepung, dicampur karo saos, lebokake anggur putih, coba suda sawetara menit nganti alkohol nguap.
  6. Banjur kita tambahi duduh kaldu iwak, ayo masak udakara 5 menit.
  7. Kita uyah potongan hake, lebokake menyang kaserol lan masak suwene 10 menit, kita bakal aduk kaserol saus supaya kenthel.
  8. Kita ngicipi uyah lan mbenerake.
  9. Cincang sakepel parsley banjur taburi iwak.
  10. Kita dipateni. Kita ngaso sawetara menit lan bisa dilayani.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.