Gunung geni coklat

gunung geni coklatVolcano coklat utawa koulant coklatPunika a panganan cuci mulut saka Prancis, Asli banget sing narik kawigaten amarga kue coklat sing nalika mbukak, coklat cair metu, nyenengake !!

Iki minangka panganan cuci mulut sing gampang banget lan nyenengake para pecinta coklat, amarga duwe rasa coklat sing kuat. Saiki ana macem-macem jinis panganan cuci mulut iki, nanging sing paling misuwur yaiku panganan iki, sanajan kudu dicoba.

Gunung geni coklat
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 10
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 4
  • 100 gr. saka gula
  • 40 gr. Saka glepung
  • 2 sendok bubuk bubuk koko
  • 200 gr. coklat kanggo panganan cuci mulut
  • 80 gr. saka butter
  • jiwit uyah
Preparation
  1. Ing wadhah gedhe, endhog endhog nganggo gula nganti umpluk.
  2. Ing mangkuk liyane, kita nyaring glepung nganggo rong sendok bubuk bubuk uyah lan uyah, banjur dicampur karo campuran sadurunge.
  3. Lebur coklat nganggo butter ing panci nganggo panas sing asor banget utawa ing gelombang mikro lan lebokake campuran sadurunge.
  4. Kita njupuk cetakan individu kanggo flan utawa muffin lan disebar nganggo butter ing njero lan glepung, disebarke persiapan ing cetakan tanpa diisi kanthi lengkap, kita kari udakara 1-2 cm.
  5. Oven bakal digawe panas nganti 200ºC kanthi panas lan mudhun, kita bakal dipasang udakara 8-10 menit, gumantung saka kepenak sampeyan, yen sampeyan pengin luwih rampung, tinggalake udakara 12 menit. Wektu masak bakal gumantung ing saben oven, sampeyan bisa nyoba dhisik banjur ngontrol wektu.
  6. Kita nggawa dheweke, ninggalake sawetara menit, langsung dicopot ing saben piring lan langsung diladeni. Dheweke kudu dilayani panas.
  7. Kita bisa ngancani es krim vanilla utawa disiram karo gula es.
  8. Lan kanggo seneng panganan cuci mulut iki !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.