Gulung godhong beras karo saus kacang

Gulung godhong beras karo saus kacang

Aku durung nate nggunakake godhong pari, nanging wis dak coba. Iki digawe para nems sing misuwur, gulung sing misuwur banget ing Vietnam sing biasane diisi sayuran, panganan laut lan / utawa daging kayata daging babi. Mirip karo gulung godhong pari karo saus kacang sing dakusulake saiki.

Nganggo godhong beras iku gampang banget. Sampeyan kudu dilebokake ing banyu panas supaya bisa ngisi lan ngatasi mengko. Pisanan bisa dadi rada mumetake amarga iki cenderung tetep, nanging tanpa sadhar yen sampeyan kudu nggulung kaloro sampeyan bakal duwe teknik sing dikuasai.

Ing omah, kita wis milih ngisi woh-wohan lan sayuran, umume umume. Isi sing cocog banget karo saos kacang enak aku ngajak sampeyan nyoba. Mungkin yen sampeyan ora biasa nggunakake bahan kasebut, campuran kasebut bakal nggegirisi nanging aku bisa njamin manawa bisa digunakake. Kaya ing burritos mrico lan lonceng sing kita masak taun kepungkur, iku cocog kanggo nedha bengi sing santai.

Resepipun

Gulung godhong beras karo saus kacang
Gulung Daun Beras iki karo Sayuran lan Kacang Kacang cocog kanggo nedha bengi sing santai. Coba cobanen! Sampeyan bakal seneng dheweke!
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 6 godhong pari
  • 1 zucchini cilik ing tongkat
  • 1 wortel gedhe ing tongkat
  • 2 apel cilik ing tongkat
  • ½ bawang ing julienne
Kanggo saos kacang
  • 2 sendok makan butter kacang
  • 1 sendhok kecap
  • ½ bubuk papak sendok teh
  • Jus jeruk nipis ½
  • 1 sendhok madu
  • ½ segelas banyu
  • Saus panas (opsional)
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake saus, kita nyampur kabeh bahan ing mangkuk nganti entuk campuran krim lan homogen. Saosé ora kudu kenthel banget, utawa uga kenceng. Gumantung saka tekstur butter kacang sampeyan kudu nambah luwih utawa kurang banyu.
  2. Sawise tumis teken zucchini ing pangganganCukup kanggo coklat lan ilang kenceng. Udakara rong menit.
  3. Sawise saos lan zucchini rampung, siji-siji kita lebokake godhong pari ing banyu panas, kaya sing diprentahake instruksi pabrike.
  4. Nalika lembaran empuk, kita njupuk, lebokake ing permukaan sing resik lan kita isi Selehake teken zucchini, wortel lan apel, lan bawang cilik.
  5. Kita nggawa loro sisih madhep menyang tengah, banjur katelu lan pungkasane, kita muter. Aja kuwatir, ing pandhuan godhong pari sampeyan bakal nemokake cara nggawe.
  6. Sawise kabeh gulung rampung, Dadi karo butter kacang.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.