Gratin diiseni endhog

Kita bakal nyiyapake sawetara endhog isi gratin, sajian perayaan sing enak. Kadhangkala kita ora ngerti apa sing kudu disiapake, sawetara dina mangan lan mesthine kita mbaleni perkara sing padha. Nah, yen sampeyan pengin nggawe sing beda, prasaja lan cepet, resep iki becik, uga bisa disiapake saka siji dina kanggo sabanjure, mung ninggalake siap kanggo gratin sadurunge porsi.

Resep iki jarene wis tuwa, resepe mbah-mbah sing biyen digawe pas preian, nanging karo bisa nyiyapake sajian sing enak, resep sing prasaja iki wis ilang banget.

Gratin diiseni endhog
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 6-8 endhog
  • 1 cebolla
  • 300 gr. daging campuran (daging sapi, daging babi)
  • Tomat goreng 1 kaleng
  • Minyak
  • Sal
  • Mrica
  • 1 kaca gedhe saka bechamel
  • Keju parut
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake endhog sing diisi gratin, pisanan kita bakal nyelehake saucepan karo banyu lan endhog, kita bakal masak nganti 10 menit. Yen endhog wis adhem, potong setengah, copot yolks.
  2. Ing tangan liyane kita nyiyapake daging. Cut bawang, sijine wajan karo jet lenga sing apik, nalika panas kita nambah bawang, nalika wiwit njupuk werna kita nambah daging. Kita masak nganti kabeh werna, kita nambah uyah lan mrico. Kita aduk lan kita nambah tomat goreng nganti kita ninggalake kanggo rasa kita. Kita cook kabeh bebarengan kanggo 10 menit.
  3. Kita sijine endhog ing sajian manggang. Kanggo ngisi kanthi apik, aku mbusak sethithik putih supaya luwih akeh ruang kanggo ngisi. Aku sijine potongan putih lan sawetara yolks menyang daging, kita aduk lan nyampur.
  4. Kita nyiapake bechamel,. Tutup sumber endhog sing diisi karo saus béchamel, tutup karo keju parut, dilebokake ing oven kanthi suhu 180ºC kanthi panggangan nganti endhog dadi coklat emas.
  5. Nalika padha emas, njupuk metu lan ngawula.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.