Rebus kedele ijo

ijo soya Kedelai yaiku legum kanthi indeks protein dhuwur, mirip banget karo lentilRasane entheng lan bisa dimasak nganggo pirang-pirang cara. Biasane dudu legume ing pawon, nanging mbaka sethithik wis dingerteni.

Kita bakal nyiapake a godhong kedhele ijo, kanthi cara sing padha kaya yen kita nyiyapake lentil. A piring legume karo sayuran kanthi rasa sing entheng lan tekstur sing padha banget.

Rebus kedele ijo
Pengarang:
Jinis resep: Pisanan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 gr. kedhele ijo
  • 1 zanahoria
  • ½ mrico ijo
  • 1 cebolla
  • 3 siung bawang putih
  • 1 godhong teluk
  • ½ sendok teh cumin lemah
  • ½ sendhok teh paprika manis
  • Saos tomat 3 sendok
Preparation
  1. Pisanan, kita bakal nyelehake kedele kanggo udakara, udakara 5 jam utawa apa sing dituduhake pabrik.
  2. Ing panci kanthi 2-3 sendok minyak, kita bakal nyelehake sayuran, sampeyan bisa nyincang utawa nyelehake kabeh, kita bakal sijine mrico, bawang, 3 bawang putih kupas, wortel lan tomat goreng, kita ngilangi kabeh, kita lebokake godhong teluk lan pasang. Kita aduk setengah sendok teh paprika, tambahake kedele lan tutup banyu, tambah uyah lan jinten.
  3. Ayo udakara udakara 30 menit, kita bakal nambah banyu yen prelu, kita bakal ngicipi uyah lan mbenerake, kita bakal aduk kanthi ati-ati supaya kacang kedele ora pecah, lan nalika wis siyap masak kita dipateni.
  4. Yen sampeyan wis nyelehake sayuran, kita wortel, trikatuka, mrico lan bawang putih, kita lebokake sethithik kaldu rebus lan gosok karo blender bakal kaya puri, mula ditambahake ing kaserol saka rebusan, bakal menehi rasa lan sajiane bakal luwih kenthel lan luwih sugih.
  5. Kita bisa ngiringi sajian kasebut kanthi cara ngetokake irisan kentang menyang tengah-tengah nganti masak, saengga dimasak bareng karo kedele lan disuguhake nganggo empuk ham sing wis mari, sajian sing luwih lengkap bakal ditinggalake. Sampeyan bakal seneng.
  6. Panganan sing siyap !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.