Chickpea lan godhok waluh panggang, godhok musim gugur

Goreng labu panggang lan kacang buncis

Njupuk kauntungan saka sedheng saka waluh aku propose kanggo nyiyapake dina a godhok chickpea lan waluh panggang. Sajian sing nyenengake banget ing taun iki sing bakal mbantu sampeyan anget ing dina sing paling adhem lan sampeyan uga bisa nyiyapake mung setengah jam.

Aku bisa nambah butternut squash menyang godhok lan masak, nanging butternut squash panggang duwe rasa lan manis ekstra Aku padha teka banget kanggo godhok iki. A godhok sing aku wis bisa nyiyapake ing setengah jam amarga aku wis nggunakake chickpeas kaleng wis masak, sekutu gedhe ing pantry!


Little liyane perlu godhok iki kang waluh minangka protagonis. Sawetara rempah-rempah sing bisa diowahi miturut rasa sampeyan. Aku digunakake paprika sing aku banget setya lan campuran rempah-rempah banget populer ing masakan India dikenal minangka garam masala kang kalebu kayu manis, cengkeh, pala, mrico lan kapulaga antarane akeh liyane.

Resepipun

Goreng labu panggang lan kacang buncis
Squash Butternut Panggang lan Stew Chickpea iki nyenengake banget ing musim gugur. Iku becik kanggo dadi anget lan njupuk banget sethitik kanggo nindakaken.
Pengarang:
Jinis resep: Sayuran
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 irisan waluh kandel
  • Lenga zaitun
  • 1 cebolla
  • 1 cengkeh saka papak
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • ½ sendok teh Garam masala
  • 1 pot keju panggang (400g.)
  • 1 gelas banyu utawa duduh kaldu sayur
  • 1 godhong teluk
Preparation
  1. Kita ngresiki waluh banjur dipotong dadi kubus kanggo dilebokake ing oven kanthi suhu 190ºC suwene 20 menit utawa nganti empuk.
  2. Sauntara, ing saucepan karo cipratan lenga zaitun, tumis bawang lan bawang putih, sacoro apik disigar.
  3. Banjur nambah paprika lan rempah-rempah Garam masala nyampur lan nyampur. We dipesen.
  4. Sawise waluh wis rampung, tambahake menyang pot.
  5. Kita uga nambah kacang buncis, sawise nglewati iki liwat tunyuk banyu kadhemen lan cadangan loro tablespoons saka wong-wong mau kanggo crush mau supaya lemak duduh kaldu.
  6. Kita remuk kacang buncis kasebut karo setengah gelas banyu utawa duduh kaldu lan ditambahake menyang godhok. Nyampur lan tambahake banyu utawa duduh kaldu yen perlu nganti tekstur sing dikarepake.
  7. Kita sante waluh panggang panas lan godhok chickpea.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.