Kacamata curug nougat

Kacamata curug nougat, panganan cuci mulut sing ideal kanggo preinan iki. Yen sampeyan duwe akeh nougat, utawa yen wis entek lan ora dipangan, kita bisa njupuk kauntungan saka nggawe panganan cuci mulut sing enak. Kanthi nougat alus sampeyan bisa nyiyapake panganan cuci mulut kaya sing dakkarepake, puding, puding, jajan….

Kanthi iki gelas nougat curd sampeyan bakal suksesAmarga nougat iki akeh banget karo curd, empuk banget lan ora enak banget.

Kajaba iku, kanthi panganan cuci mulut iki, kita ngirit wektu, gampang, cepet digawe lan bisa disiyapake sedina muput, iki cocog kanggo dina iki kanthi akeh panganan lan persiapan.

Kacamata curug nougat
Pengarang:
Jinis resep: panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 tablet nougat alus
  • 500 ml krim kocok
  • 500 ml susu
  • 50 gr. gula (opsional)
  • 2 amplop curd
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake gelas cilik saka curd nougat iki, luwih dhisik kita lebokake panci ing geni kanthi krim lan setengah susu ing geni panas.
  2. Kita chop tablet nougat, lebokake menyang kaserol bebarengan karo krim lan susu, tambahake gula. Kita bakal aduk nganti kabeh nougat dibatalake.
  3. Kanthi setengah susu liyane sing bakal dilebokake ing mangkuk, kita tambahake loro amplop curd, kita bakal aduk nganti ora ana sisa-sisa.
  4. Nalika nougat dibuwang lan wiwit umob, kita bakal nambah susu sing ana ing kari.
  5. Tanpa mandheg kanggo aduk krim, kita supaya masak nganti katon krasa kenthel.
  6. Kita mateni panas, tuangkan krim menyang kendi lan isi gelas sawetara karo krim iki. Ayo dadi anget lan lebokake ing kulkas, kita bakal nutupi kanthi apik supaya ora mambu.
  7. Kita bakal ninggalake wektu antara 4-5 jam utawa saben dina nganti luwih apik.
  8. Ing wektu kasedhiya, kita bakal ngiringi bal coklat, wafer, cookie, almond sing dicincang ...
  9. Lan siyap mangan.
  10. Sugeng Preinan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.