Kacamata kompote, yoghurt lan kenari

Kacamata kompote, yoghurt lan kenari

Sawetara prekara sing gampang kaya nyiyapake a apel; Sampeyan wis mulang sampeyan carane nggawe sawetara wulan kepungkur, sampeyan kelingan? A ngreksa manis sing digawe nganggo woh sing nggodhok, ing banyu lan jumlah gula sing luwih murah tinimbang digunakake kanggo nyiyapake senggol, sing bisa dadi panganan cuci mulut utawa diiringi kaya saiki.

ing gelas cilik kompote, yoghurt lan kenari Iki minangka panganan cuci mulut individu sing ora mbutuhake wektu akeh. Enak lan jelas banget, ing babagan presentasi, sampeyan bakal ngidini sampeyan ngladeni kompote kanthi cara sing beda. Lan dheweke bakal narik kawigaten bocah enom lan tuwa. Apa sampeyan wani nyoba?

Kacamata kompote, yoghurt lan kenari
Kacamata kompot, yoghurt lan kacang minangka panganan cuci mulut sing gampang lan sehat, sing cocog kanggo ngrampungake panganan kulawarga.
Pengarang:
Jinis resep: dessert
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 gelas apel
  • 2 yogurt
  • 20 kenari
Preparation
  1. Kita ngetokake yogurt supaya luwih alus lan kita nandhang kenari.
  2. We nyeleh a dhasar kenari ing saben cangkir.
  3. Banjur a lapisan compote lan yogurt liyane iki. Kita njupuk langkah iki, maneh, kanggo nggawe crita kaping pindho.
  4. Kanggo ngrampungake, kita dekorasi gelas kompot nganggo kenari lan kita ngawula kadhemen.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.