Kacamata compote lan keju sing dikocok

Kacamata compote lan keju sing dikocok

Limang taun kepungkur aku nuduhake sampeyan ing kaca sing padha carane nyiyapake a apel dhasar. Lan sanajan sawise iku, kita wis nggabungake resep liyane, resep dhasar iku sing wis digunakake saiki, kanthi pangowahan sethithik, kanggo nggawe gelas cilik compote lan keju sing dikocok.

Lan pangowahan apa sing wis digawe lan aku uga pengin menehi sampeyan? Kurangi jumlah gula saka resep asli. Minangka pangowahan sing sithik, saliyane nggawe resep iki luwih sehat, bakal mbantu kita ndhidhik langit-langit supaya ora kurang rasa legi.

Sampeyan bisa nggabungake apel karo yogurt, kaya sing wis ditindakake kaping pirang-pirang, nanging ing wektu iki, disaranake sampeyan nggunakake keju ngalahake utawa keju pondok. Kalorone minangka pilihan apik lan gampang ditemokake ing supermarket. Lan mesthine, aja nyerah, yen sampeyan seneng, jiwit kayu manis kanggo ngrampungake panganan cuci mulut. Aku durung rampung.

Resepipun

Kacamata compote lan keju sing dikocok
Gelas kompot lan keju kocok karo kayu manis iki minangka proposal sing apik kanggo dadi panganan cuci mulut, apa sampeyan ora setuju?
Pengarang:
Jinis resep: dessert
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 sendok apel
  • 3 sendok keju sing dikocok
  • 10 kismis
  • Kayu manis ing lemah miturut rasa
Preparation
  1. Kita nyampur apel karo kismis.
  2. Kita sijine rong sendok compote ing sisih ngisor gelas utawa toples.
  3. Banjur kita nambah 2 sendok keju sing dikocok.
  4. Ing babagan iki, kita nambah 2 sendok makan apel.
  5. Kita rampung karo sisa keju sing dipukul lan dekorasi karo kayu legi lemah.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.