Gagasan resep sing kudu ditindakake sawise preian

karya panganan tupper

Bali menyang kantor sawise preian dawa sinonim karo miwiti maneh rutinitas, lan iku, ing wektu istirahat, kita cenderung ngganggu urip kita kanthi mangan panganan sing berlebihan, nglewati rutinitas olahraga, ngombe saperangan ing wayah wengi lan turu ing jam aneh.

Lan sanajan kita ngerti manawa iki minangka kabiasaan sing gampang banget dilebokake ing dina liburan, lan uga ora sehat, kita uga ngerti manawa bisa mengaruhi stabilitas kesehatan lan Nalika bali kerja, kita kudu bali menyang rutinitas sehat.

Nanging, iku bisa dadi proses angel, utamané nalika nerangake regularize konsumsi panganan sehat lan, ing Kajaba iku, iki ateges mbuwang wektu owahan ing pawon.

Nanging uga, kita pengin kasurung lan ngandhani yen njupuk pangan ing Tupperware bisa digunakake ora ateges sampeyan kudu mangan bosen, utawa sing kudu kurban wektu terkenal ing ngarepe kompor, amarga kita duwe kanggo sampeyan gagasan resep paling apik kanggo njupuk kanggo bisa sawise preian.

Resep-resep sing gampang ditindakake sawise preian

Kanggo miwiti tumindake ing karya, disaranake nggawe rencana mangan praktis, lan supaya sampeyan ora kudu nggunakake lack wektu kanggo masak minangka alesan. Kajaba iku, sampeyan bisa mangan diet sing imbang, sing sampeyan uga bisa nyimpen, ngindhari mangan ing dalan utawa nggunakake panganan sing wis diproses.

Dadi ing ngisor iki sawetara opsi kanggo sampeyan. panganan cepet sampeyan bisa nindakake lan refrigerate, wiwit, sawetara mung kanthi dadi panas ing gelombang mikro bakal dadi enak lan liyane, sampeyan mung kudu ngawula lan ngrasakake.

kari ayam karo sayuran

kari ayam ungkep

Panganan iki uga enak Iku banget prasaja kanggo nyiyapake lan uga serbaguna., amarga sampeyan bisa nambah sayuran sing paling disenengi lan malah beda-beda saben dina kanggo nyoba bumbu liyane. Sampeyan bisa ngganti protein karo iwak lan ngiringi karo quinoa.

Zucchini lan kue oatmeal

Kanthi resep iki, sampeyan njamin asupan protein sing sehat banget kayata endhog, tanpa ninggalake zucchini sing misuwur, yaiku sayuran sing kasusun utamane saka banyu lan tumindak kanthi apik kanggo ngasilake rasa kenyang. Sampeyan bisa nggabungake oatmeal lan keju kanggo menehi konsistensi sampurna.

Salad chickpea karo tuna lan avocado

Kita uga ngerti carane sehat iku kalebu legumes ing diet kita lan kanggo alesan iki, kita wanted kanggo kalebu pilihan iki, kang saliyane kanggo laku, iku banget éca. Kita nambahi tuna kanggo njamin protein lan porsi alpukat, minangka lemak sehat.

Pasta salad karo sayuran lan tuna

tupperware pasta salad

Iku becik yen sampeyan duwe sisa pasta saka dhaharan sadurunge lan sampeyan ora pengin mbuwang. Supaya baris tetep sehat, nonton porsi karbohidrat iki kanthi nambahake sayuran lan protein. Yaiku alternatif banget nalika sampeyan ora duwe panggonan kanggo panas pangan.

Tip supaya kebiasaan mangan sampeyan tetep sehat ing karya

Rutinitas bisa nutupi akeh wektu, dadi saliyane kanggo nggawe masakan sing prasaja, kita pengin menehi sawetara tips supaya sampeyan ora metu saka rencana:

  • Pilih sajian sing unik lan lengkap, amarga padha luwih nyaman kanggo nyiyapake lan manggoni siji tupperware.
  • Kalebu paling sethithik 50% sayuran kanggo generate satiety lan ora nggawe kesalahan tuku panganan olahan nalika ngadhepi episode saka kuatir utawa keluwen.
  • Kalebu stews ing persiapan sampeyan kanggo njamin rasa apik nalika digawe panas ing Tupperware.
  • Nggawe panganan kanggo beku lan gunakake dina liyane, utamané kanggo wektu nalika kita ora pengin masak. Kanthi cara iki, sampeyan bakal tansah nyiyapake lan nggawe manawa sampeyan bakal mangan sehat.

Praktis minangka sing paling penting ing wiwitan, amarga, sanajan kita sacara fisik ing kantor, pikiran kita isih bisa digunakake kanggo miwiti maneh rutinitas, mula nggampangake proses adaptasi anyar iki, Ide resep iki becik kanggo ora tiba kanggo cara gampang metu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.