Flan waluh gelombang mikro

flan waluh

Flan waluh gelombang mikro, panganan cuci mulut sing bisa disiyapake ing wektu sing sithik, iku enak lan gampang disiyapake.

Waluh pancen serba guna, amarga kita bisa nyiyapake masakan asin kayata permen. Nyedhiyakake rasa sing alus lan legi, mula iku apike kanggo nyiyapake manisan.

Flan waluh gelombang mikro
Pengarang:
Jinis resep: Postres
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 gr. waluh mateng
  • Endhog 3
  • 300 ml susu sing nguap (bisa diganti susu normal)
  • 3 sendhok gula
  • 2 sendhok tepung jagung (Maizena)
  • 1 sendok makan vanilla cair
  • Permen cair
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake waluh, sampeyan bisa masak ing gelombang mikro, sijine ing mangkuk sing dipotong-potong tanpa kerak sing cocog karo gelombang mikro lan tutup nganggo film transparan, lebokake ing gelombang mikro 10-12 menit ing 800 gr. Kita nglilani sabar
  2. Ing mangkuk kita nyelehake endhog nganggo telung sendok gula, susu, tepung jagung lan vanilla, kita ngalahake kabeh karo mixer.
  3. Tambah waluh lan pukul nganti entuk cairan lan krim campuran.
  4. Ing cetakan sing cocog kanggo gelombang mikro, sijine karamel cair, lebokake krim sing wis disiyapake banjur dilebokake ing gelombang mikro, pasang ing 600W udakara 10 menit, kita turoni nganti 3 menit tanpa mbukak gelombang mikro lan sijine 10 menit maneh, coba istirahat maneh 3 menit tanpa mbukak lawang gelombang mikro.
  5. Kita mriksa karo tusuk untu kanthi ngeklik ing tengah-tengah flan, yen metu garing bakal siyap yen sampeyan ndeleng yen kurang sithik, lebokake sawetara menit maneh.
  6. Kita njupuk lan ninggalake ing kulkas nganti wayahe mangan, disedhiyakake ing piring lan nutupi karamel luwih sithik banjur wis ana.
  7. Mung bakal diiringi sing paling disenengi, kaya krim cilik sing bisa ditrapake.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Josean ngandika

    Flan waluh sukses banget, metu sampurna lan enak
    Matur nuwun.