Flan oranye tanpa oven

Flan oranye tanpa oven, gampang disiyapake. Kanthi asil sing apik lan rasa jeruk sing enak, resep sing gampang banget sing ora mbutuhake oven, cukup nyiyapake flan oranye iki sadurunge utawa sewengi.
Dessert ora bisa dilalekake, utamane ing akhir minggu, mula Flan oranye iki ideal, kebak karo vitamin, kanthi tekstur alus lan entheng.
Jeruk ora mung digunakake kanggo panganan cuci mulut, nanging uga bisa digunakake kanggo nyiyapake sajian gurih, amarga rasa jeruk menehi rasa sing enak.
Flan oranye tanpa oven, kanthi jus alami, panganan cuci mulut sing ora abot.
Makanan penutup sing kudu disiapake sadurunge amarga butuh sawetara jam ing kulkas, supaya tekstur sing pas.
Aku wis nyiapake flan oranye iki ing cetakan kue, nanging bisa digawe puding individu, katon apik banget.
Flan sing gampang banget sing bakal disenengi kabeh wong.

Flan oranye tanpa oven
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 500 ml. jus jeruk
  • 350 gr. susu kental
  • 400 ml krim kocok
  • 10 lembar jeli
  • 1 jar karamel cair
  • Jeruk utawa jeruk keprok kanggo hiasan
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake flan oranye tanpa oven, luwih dhisik sijine sheet gelatin ing banyu adhem. Kita bakal entuk dheweke udakara 5-10 menit.
  2. Kita bakal remet jeruk nganti entuk 500 ml. jus jeruk.
  3. Ing panci kita lebokake krim, jus jeruk lan susu pekat. Kita panasake ing geni panas, tanpa mandheg aduk. Nalika wiwit godhok, kita copot.
  4. Kita ngeculake lembaran gelatin kanthi apik. Kita nambahake menyang persiyapan sadurunge, aduk nganti larut.
  5. Kita njupuk cetakan lan nutupi sisih ngisor karo karamel cair.
  6. Kita nambah campuran flan ing cetakan.
  7. Bakal ditinggalake ing kulkas nganti wis disetel - 7-8 jam utawa sewengi.
  8. Kita njupuk lan ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.