Flan coklat tanpa oven

Flan coklat tanpa oven, panganan cuci mulut sing simpel lan sugeh, utamane kanggo para pecinta coklat, nyenengake. Wis disiyapake kanthi sawetara bahan lan enak banget. Flan tradisionalWis disiapake ing oven ing bain-marie, iki luwih gampang. Sampeyan uga bisa digawe tanpa endhog lan disiapake nganggo gelatin, curd utawa kaya sing wis disiyapake.
Flan coklat yaiku panganan cuci mulut sing cocog kanggo bocahKrim lan sugih banget, sampeyan bisa nggunakake coklat susu utawa coklat peteng, sampeyan bisa nyelehake karamel cair, sanajan aku ora nambahake.

Flan coklat tanpa oven
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Susu 1 liter
  • Kuning telur 4
  • 4 sendok bubuk bubuk koko
  • 4 sendok makan gandum (Jagung)
  • 125 gr. saka gula
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake flan coklat tanpa oven, luwih dhisik kita lebokake panci ing geni kanthi ¾ bagéyan liter liter, tambah gula. Kita bakal aduk, kita bakal duwe panas medium. Susu liyane bakal dilebokake ing mangkuk.
  2. Kita misahake kulit putih saka kuning telur.
  3. Kita bakal nyelehake kuning telur ing mangkuk sing diwenehi susu, aduk lan aduk. Ing mangkuk sing padha, kita bakal nambah 4 sendok tepung jagung. Kita aduk, aduk nganti kabeh larut.
  4. Ing panci sing ana ing geni, kita bakal nambah bubuk koko kanthi sethithik, kita bakal aduk nganti kabeh larut.
  5. Sawise coklat bubar, tambahkan mangkuk sing diwenehi susu, karo endhog lan tepung jagung, menyang panci.
  6. Kita nyampur kabeh nganti kenthel, yen wis kenthel, kita nyopot lan isi sawetara gelas nganggo krim coklat. Ayo kita wenehake lan dilebokake ing kulkas.
  7. Kita ngawula !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adriana ngandika

    Iki dudu flan, mung krim kue coklat, sugih nanging ora flan !!