Flan coklat lan cookie Maria, panganan pencuci mulut cepet

Flan coklat lan cookie Maria

Panganan cuci mulut iki minangka godaan sing nyata, ora mung amarga rasane, nanging amarga gampang lan gampang digawe. Ya, ing 15 menit Sampeyan bakal duwe flan coklat lan biskuit iki, tanpa perlu oven. Sampeyan ora bakal bisa nemu sing luwih gampang!

Makanan penutup «Kanela lan Limon» iki migunani banget. Apa sampeyan duwe tamu kaget ing omah lan pengin tampil? Sampeyan ora pengin utawa wektu mlebu dapur nanging pengin nyiyapake panganan cuci mulut sing enak? Wetan flan coklat lan cookie minangka solusi kanggo masalah sampeyan lan luwih cepet tinimbang a flan tradisional!

Ingredients

4-6 porsi

  • 500 ml. susu
  • 100 g. coklat peteng
  • 100 gr cookie Maria
  • 1 amplop flan royal (4 porsi)
  • Caramelo
  • 6 cookie putri kanggo dekorasi

Flan coklat lan cookie Maria

Ngrampungake

Kita nyiyapake sawetara cetakan individu lan kita caramelize.

Ing panci kita sijine susu, coklat sing disigar, cookie lan amplop flan. anget ing geni sithik, terus diaduk campuran. Sawise coklat larut, biarkan godhok lan langsung copot saka panas, sebarke krim ing cetakan.

Kita dekorasi saben sajian flan coklat lan cookie kanthi cookie loro putri lan adhem sadurunge disajikake.

Cathetan

Luwih becik dibubarake amplop flan ing susu cilik (sing kita ekstrak saka total) sadurunge ditambahake ing campuran kasebut.

Informasi luwih lengkap -Flan keju krasan, sampeyan bakal seneng

Katrangan lengkap babagan resep

Flan coklat lan cookie Maria

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 140

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Blexys tovar ngandika

    Matur nuwun kanggo nuduhake resep iki

  2.   Angelica ngandika

    Aku kepengin banget flan iki sadurunge maca resep lengkap. Sesuk dadi panganan cuci mulut.

    1.    Maria vazquez ngandika

      Sampeyan bakal ngandhani asil Angelica lan menehi katrangan yen sampeyan seneng ;-)