Flan coklat putih lan peteng

 

Flan coklat putih lan peteng, panganan cuci mulut sing prasaja kanggo nyiapake preian iki. A panganan cuci mulut sing ora perlu open. Resep sing apik kanggo nyiyapake liburan, amarga iki minangka panganan cuci mulut sing bisa disiapake sadurunge lan sanajan pesta kasebut kebak manisan kayata donat, pestiños, polvorones, nougat ... .. Dessert iki bakal apik banget kanggo ngrampungake dhaharan .

Ing basa aku wis sijine sawetara roti, sampeyan uga bisa sijine muffins, cookie utawa mung boten.

Flan coklat putih lan peteng
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 150 gr. coklat peteng kanggo nyawiji
  • 150 gr. coklat putih
  • 600 ml krim kocok
  • 400 ml susu
  • 2 amplop saka dadih
  • 1 gelas susu kanggo kue
  • Biskuit soletilla utawa cookie, muffin, sobaos ...
  • Caramelo
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake flan coklat putih lan ireng, kita bakal sijine setengah saka krim 300 ml. Ing saucepan ing geni, nalika wiwit panas, nambah coklat putih lan aduk nganti dibuwang.
  2. Ing sisih liyane ing mangkuk kita sijine 200 ml. saka susu, kita bakal nambah amplop saka curd, kita bakal dissolve uga nganti ora lumps. Tambahake campuran curd menyang saucepan lan aduk nganti wiwit godhok. We mbatalake.
  3. Kita njupuk cetakan lan nutupi ngisor karo karamel. Kita nambah campuran coklat. Ayo adhem nganti 10 menit lan sijine ing kulkas.
  4. Kita mbaleni padha karo coklat peteng. Kita sijine krim karo coklat peteng, nalika panas lan coklat dibuwang, kita nambah susu karo curd.
  5. Kita aduk nganti wiwit godhok. Kita mateni lan nyimpen lan supaya dadi panas. Kita pour campuran coklat ing lapisan liyane coklat putih.
  6. Kita sijine kaca susu ing mangkuk lan ngliwati kue bolu tanpa teles banget. Kita sijine ing ndhuwur lapisan coklat, kaya iki ing saindhenging cetakan, mbentuk basa.
  7. Kita bakal nyelehake ing kulkas lan ninggalake nganti 3-4 jam utawa sewengi. Nalika kita arep ngawula kita pour menyang sumber lan ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.