Endhog diiseni pico de gallo lan mustar

Pico de gallo diiseni endhog nganggo mustar

Apa pitulung yaiku endhog setan minangka panganan pembuka ing pahargyan apa wae. Lan perayaan ora bakal kurang ing minggu ngarep, apa sampeyan wis siyap kabeh? Yen sampeyan isih kudu ngrampungake menu, sampeyan bisa ngerti babagan sing wis disaranake minggu iki utawa nggabungake sajian kasebut menyang wiwitan.

Endhog sing setan menehi geni akeh; kita bisa ngisi kanthi cara sing beda-beda. Wektu iki kita propose ngisi karo sawi lan pico de gallo, salad sing ana akeh masakan Meksiko lan biasane digawe karo mrica tomat, bawang, ketumbar lan jalapeño.

Pico de gallo diiseni endhog nganggo mustar
Endhog sing diiseni nganggo pico de gallo lan mustar minangka pilihan sing apik kanggo wiwitan ing perayaan sing bakal teka.
Pengarang:
Kamar pawon: Mexican
Jinis resep: Napsu
Porsi: 5
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 5 endhog gedhe
  • 3 sendok mayonise
  • Sawi 1 sendhok teh
  • 1 sendhok cuka
  • 1 cabe ijo, dicincang
  • Mrica
  • Sal
  • Kanggo pico de gallo
  • 1 tomat mateng, diced
  • ½ bawang bombay, dicincang
  • 1 lombok ijo
  • Jus jeruk ½
  • Coriander
Preparation
  1. Kita masak endhog ing panci gedhe kanthi banyu asin nganti 10 menit. Copot lan adhem ing mangkuk nganggo banyu es. Sawise adhem, pil lan potong endhog dadi loro, dawa nganti dawa.
  2. Kita nyelehake kuning telur ing mangkuk, uga mayones, cuka, mustar lan cabai. Mangsa lan tlatah kabeh nganti konsistensi lancar bisa digayuh.
  3. Ing mangkuk liyane, kita gabung karo bahan-bahan kasebut pico de gallo lan aduk rata.
  4. We nyeleh ing kothong saben endhog siji sendok teh isi mustar lan ndhuwur karo pico de gallo.
  5. Garnish karo ketumbar seger lan paprika sithik.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 220

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.