Salad endhog diiseni

Salad endhog diiseni, cara liya kanggo mangan salad nanging dadi sajian lengkap, sugih lan sampurna kanggo nyiyapake minangka wiwitan utawa kanggo nedha bengi.

Cara liya kanggo ngisi endhog, amarga kanggo muter, aku wis ngisi salad lengkap, karo salad, tongkat crab, tuna, zaitun, tomat ceri lan mayones.

ing endhog setan ngakoni akeh bahan lan variasi, sampeyan bisa mbusak lan nyelehake bahan sing paling disenengi.

Endhog iki sing diiseni salad iku enak banget, mula dakwujudake minangka panganan wiwitan lan dheweke seneng banget, mula aku ngajak sampeyan nggawe.

Salad endhog diiseni
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 6
  • 2 kaleng tuna
  • 1 bisa zaitun sing diiseni
  • Sebungkus teken kepiting utawa surimi
  • Tunas Lettuce
  • Tomat ceri
  • A pot mayonnaise
Preparation
  1. Sing pertama yaiku masak endhog, amarga kita lebokake panci kanthi banyu akeh, nalika wiwit umob, endhog bakal diwenehi endhog lan udakara 10-15 menit.
  2. Yen endhog wis mateng, adhem adhem.
  3. Saliyane, kita wisuh sawetara tunas salad, kita bakal dicincang cilik banget lan bakal dilebokake ing mangkuk.
  4. Kita njupuk sawetara teken kepiting banjur dipotong cilik-cilik, ditambahake ing mangkuk uga salad.
  5. Kita mbukak kaleng tuna, mbusak minyak sithik lan lebokake bareng karo campuran sadurunge.
  6. Kita nyincir sawetara zaitun sing diiseni lan uga ditambahake. Kita nyelehake 2-3 sendok mayonis sing wis tumpuk ing mangkuk lan aduk kanthi becik.
  7. Saiki kita isi endhog. Yen wis adhem, kita dikethok lan dipotong setengah, copot kuning, simpen sawetara lan kita bisa nyampur kabeh.
  8. Kanthi bantuan sendok, kita isi endhog karo campuran sing wis disiyapake, kita lebokake ing sumber, saubure kita bakal nyelehake selada lan tomat ceri dadi loro. Kita bakal nyelehake mayonis luwih akeh ing ndhuwur saben endhog lan taburan kuning telur sing wis dilindhungi. Kita bakal dilebokake ing kulkas nganti kasedhiya wektu.
  9. Lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.