Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Kadhangkala kita isih duwe barang sing isih ana lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake utawa pengin masak lan mung duwe sawetara bahan ing kulkas. Ing kahanan kasebut yaiku nalika imajinasi paling dibutuhake, nanging sing paling apik yaiku kita bisa nggawe awake dhewe kaget resep sing banjur dilebokake ing menu sing sering.

Ing prekara iki, sing tak titipake yaiku potongan Pollo, khusus ing dhadha. Aku uga duwe bawang cilik sing wis dipotong saka nalika aku mikir «Aku nyisihake yen ana kasus»Lan pungkasane aku ora nggunakake. Uga ing resep iki, kita gabungake kunir, siji bumbu india ora mung dikenal amarga mupangat obat, nanging uga kanggo tujuane aphrodisiac sing bakal menehi sajian khusus.

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Gelar kangelan: gampang banget

Wektu persiapan: 10 menit

Bahan kanggo wong 1-2:

  • 1 dhadha pitik
  • 1 cengkeh bawang putih
  • A Piece saka bawang bombay
  • A tablespoon saka lenga zaitun
  • Setengah sendok teh kunir
  • Mrica kanggo rasa
  • Sal kanggo rasa
  • A sakepel cilik saka ireng ireng

Elaborasi:

Sijine sendok saka lenga ing wajan banjur panas. Kangge, Cut ing cengkeh bawang putih ngiris lan potongan bawang bombay ing julienne. Nalika lenga wis panas, tambahi bawang putih lan bawang banjur didhep. Yen wis siyap nambahake dhadha pitik dipotong dadi kubus, ing kunir, ing mrico, ing sat lan olives ireng Tambah 3 utawa 4 sendok banyu lan supaya kabeh masak nganti saos sithik.

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Dadi gampang lan cepet, sampeyan wis duwe enak pitik endah siap seneng.

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Ing wektu porsi ...

Ngiringi karo sega rebus lan, kanggo presentasi mewah, coba gunakake a ring plating. Yen ora duwe, sampeyan bisa nggunakake bol, siji cangkir utawa sing vaso Cilik, cukup lebokake pari ing njero, remuk sithik nganggo sendhok, banjur tliti kanthi tliti menyang piring. Pilihan iringan liyane bisa a kenthang godhok cilik utawa malah Kripik, nanging kalori bakal nambah.

Saran resep:

  • Nanging ireng ireng sampeyan bisa nggunakake ijo, abang ... Sing paling disenengi.
  • Sampeyan bakal bisa ngrasakake iki resep malah tanpa duwe pitik turahan. Tuku susu sing sampeyan butuhake lan wis dadi, elinga yen sawetara menit maneh bakal ditambahake ing masak.
  • Yen seneng ing pedhes panas sampeyan bisa nambah jiwit saka paprika kuwat o paprika.
  • Sampeyan bisa nggunakake potongan pitik liyane tinimbang dodo, contone, pupu.

Sing paling apik…

Yen biasane duwe susu utawa paha sing beku, susu bisa diwenehake nalika darurat, umpamane, yen ana tamu sing ora dikarepake. Mung defrost ing dodo lan udakara 15 menit sampeyan bakal duwe piring gaya india tinimbang ngladeni tamu. Yen sampeyan uga ngrampungake menu nganggo panganan cuci mulut sing enak lan enak, sampeyan bakal dadi host sing sampurna.

Katrangan lengkap babagan resep

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 190

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   eneri ngandika

    Aku mung duwe sawetara isi ayam sing aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan ide sampeyan kayane apik banget kanggo aku. Aku seneng kunir lan nambah paprika kaya sing disaranake, amarga aku seneng mrica panas!

  2.   Jagad ngandika

    Sampeyan bakal bisa ndeleng kepenak! Ngiringi karo sithik nasi lan pasangkan nganggo cahya lilin. Lan kanggo panganan cuci mulut dicelupake stroberi ing coklat cair (nganti setengah). Sampeyan wis duwe nedha bengi aphrodisiac sing gampang lan murah, jiji; )

    Kisses cantik lan matur nuwun sanget kanggo mampir!

  3.   Violet ngandika

    Ngendi aku bisa kunyit?
    Aku resep resep nanging nambah zaitun ijo amarga ora seneng sing ireng.
    Ngambung

  4.   Ummu Aisyah ngandika

    Hai Violeta!

    Kanthi zaitun ijo bakal gedhe, sampeyan bakal weruh ^ _ ^

    Sampeyan bisa njaluk kunir ing El Corte Inglés, ing Gourmet Club. Yaiku jar kaca saka merek Onena.

    Salam lan matur nuwun sanget kanggo komentar:)

  5.   Violet ngandika

    Hai, matur nuwun kanggo pitulung sampeyan. Aku digawe kanggo nedha bengi karo zaitun ijo lan ternyata apik banget. Pungkasane aku takon karo kanca lan banjur tuku kunyit ing pasar. Matur nuwun sanget

    1.    Ummu Aisyah ngandika

      Hai Violeta!

      Matur suwun, aku seneng sampeyan bisa nemokake kunyit lan sampeyan bisa seneng resep; )

      Salam lan matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar