Donat coklat, sapa sing nolak?

Donat coklat

Yen ora ana ruang sing cukup ing pawon, aku ora bakal duwe "dolanan" pawon sing cukup. Salah sawijining sing pungkasan sing dakkirim yaiku donat, ora larang regane, lan aku ora bisa luwih puas karo asile. Sapa sing nolak sawetara donat coklat?

Kabeh sing ana coklat ing umume, apik banget kanggo aku. Aku seneng donet lan sanajan iki ora sampurna kaya ing toko roti, enak banget; apamaneh kepuasan nggawe dheweke dhewe. A godaan manis piye kabare donat gilap saka mitra Ale.

Ingredients

  • 260 gr. tepung jajanan
  • 150 gr. saka gula
  • Endhog 3
  • 200 gr. krim (35% mg)
  • 50 ml susu
  • 3 sendok minyak lenga
  • Sawetara tetes esen vanilla
  • 1 sachet ragi kimia
  • Coklat peteng 70% lebur

Ngrampungake

Ing mangkuk, gula gula karo endhog nganti putih.

Banjur kita tambahake es krim, susu, minyak lan vanilla lan kita ngalahake nganti nggabungake uga kabeh bahan, 2-3 menit kanthi kecepatan 3

Kita nggabungake glepung lan ragi nyampur karo spatula supaya rampung.

Kita nggawe kesenjangan saka sik karo lenga lan iseni meh nganti tepung, adol kanthong jajanan utawa sawetara sendok.

Bakal mbutuhake wektu 5-6 menit kanggo sumbangan kita siyap. Kita nggawa dheweke metu lan digawe adhem.

Nalika kita nyiyapake tutup coklat, lebur coklat peteng sing apik (kakao 70%) ing bain-marie.

Kita adus sik ing coklat, cairake turahane supaya krasa atos.

Donat coklat

Cathetan

Sampeyan bisa ngumbah nganggo jinis coklat liyane, sing paling disenengi. Aku milih coklat peteng kanggo rasa sing kuat.

Informasi luwih lengkap - Donat kaca mengkilap tenan

Katrangan lengkap babagan resep

Donat coklat

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 500

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ale Jimenez ngandika

    Kompi pint sing apik !! Aku bakal oleh resep ing omah !! Bss

  2.   sergio ngandika

    Kepiye aku bisa ngerti tanpa donat? Iku bisa? Dheweke pengen akeh !!

  3.   MCarmen ngandika

    Aku wis njupuk resep sampeyan lan dheweke bakal sukses. Amarga ora duwe sik, aku digawe ing cetakan lan ing oven 180º suwene 5 menit fungsi kipas. Resepku dakgawa menyang blogku.
    Resepcasacarmen
    muchas gracias