Donat anise digoreng

Donat anise digoreng

Aku ngerti, suhu sing dhuwur saiki ora ngundang resep kanggo jinis iki. Nanging, dina-dina sing luwih suwe bakal teka nalika pengin santai ing pawon lan nyiapake panganan sing enak kanggo cemilan. Lan muga-muga sampeyan ngelingi klasik sing bakal dakusulake dina iki: donat anis goreng.

Iki resep sing populer akeh versi Saka padha. Aku dudu penggemar panganan cuci mulut anise, nanging aku seneng nyoba lan menehi resep kaya iki. Ing omah dheweke wis mabur, amarga sanajan kita nyiyapake kanggo tujuan tartamtu, kita kudu ngerti yen pungkasane bakal dadi godaan 24 jam.

Donat anise digoreng
Donat anise goreng sing disiapake saiki minangka klasik saka gastronomi sing populer. Cocog kanggo sarapan utawa cemilan, apa ora?
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: dessert
Porsi: 25
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 800 g. glepung kabeh guna
  • Endhog 5
  • 250 ml. minyak zaitun sing entheng
  • 250 ml saka gula
  • Anise ijo sing akeh banget
  • 2 amplop ragi jinis Royal
  • Anis manis
Preparation
  1. Kita sijine ing minyak ing wajan lan tambahake biji-bijian anise. Kita panas nganti mbutuhake panas lan banjur nyopot saka panas. Kita ngladeni kanthi adhem.
  2. Ing mangkok kita ngalahake endhog nganti umpluk. Banjur, kita tambahake gula lan terus ngalahake nganti integrasi sampurna.
  3. Banjur nambahake lenga saring lan aduk rata.
  4. Kita nyampur 500 g. Saka glepung nganggo ragi. Kita miwiti kanthi nggabungake 500 g glepung ing mangkuk lan campuran. Banjur kita mboko sithik nggabungake sisan nganti entuk adonan sing lembut lan bisa diatur supaya bisa nggawe bal.
  5. Kanthi tangan diiseni minyak, kita mbentuk bal udakara 25 gr. Kita nyelehake ing meja. Yen wis rampung, ayo padha ngaso suwene 20 menit.
  6. Banjur njupuk rong bal, kita nemplek ing sisih rata sing wis ana ing meja lan kita nggawe bolongan ing tengah.
  7. Ing panci jero, kita panas akeh minyak kanggo nggoreng. Kita nambah minyak ing siji sakumpulan. Penting ngontrol suhu minyak supaya ora kobong ing njaba lan tetep mentah ing njero.
  8. Nalika nyopot, kita lebokake ing kertas sing nyerep kanggo nyopot lenga sing berlebihan lan sanalika, ing sikat nganggo anise manis.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.