Dodo pitik diiseni bayem lan kenari

Dodo pitik diiseni bayem lan kenari

Natal wis teka mengko wiwit wulan Nopember iki ninggalake kita sawetara dina maneh. Mula, dina iki dakwujudake a resep sing apik lan murah kanggo nggawe dina-dina khusus sing kabeh kulawarga nglumpukake, dhadha pitik isi sing enak.

ing Dodo pitik diiseni Yen ora dimasak kanthi apik, bisa dadi panganan sing garing banget, nanging yen isine cukup larut lan asor, kayata bayem, piring 10 kanggo tanggal sing bakal enggal teka.

Ingredients

  • 3-4 dodo pitik kabeh.
  • 600 g bayem.
  • 1/2 zaitun ijo sing diadu.
  • Jiwit uyah
  • Jiwit saka oregano
  • Jiwit saka thyme
  • Jiwit parsley
  • Jiwit saka mrica ireng sing wis digiling.
  • Jus jeruk nipis.
  • Kenari sing dikupas kabeh.
  • 1/4 bawang bombay.
  • Lenga zaitun

Preparation

Pisanan, kita bakal ngresiki susu pitik kanthi apik, Ninggalake tanpa lemak. Kita mbukak kanthi setengah dawa lan nuli mbukak kanggo ngisi. Langkah iki bisa ditindakake dening tukang daging nanging ora angel banget.

Sawise iku, kita bakal nyigar bawang bombay dadi cilik lan goreng ing wajan bebarengan karo minyak zaitun. Yen wis milih warna, mula bakal ditambahake bayem lan kita bakal tumis nganti suda. Iki bakal dilindhungi ing colander kanggo ngilangi minyak zaitun sing berlebihan.

Kita bakal ngatur kabeh susu pitik ing piring lan nambah uyah, thyme, oregano lan mrico ireng sing dicampur. Banjur, kita bakal nggabungake sethithik bayem, 2-3 zaitun ijo lan 2-3 kacang kenari lan kita bakal nutup.

Pungkasan, kita bakal njupuk susu pitik lan kita bakal angin ing benang flange, Kita bakal nambah jus lemon ing ndhuwur lan peterseli sing disigar, lan kita bakal ngombe minimal 10 menit ing saben sisih kanthi panas sing sedhengan.

Katrangan lengkap babagan resep

Dodo pitik diiseni bayem lan kenari

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 376

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Maria Diaz Pastor ngandika

    Matur suwun sanget lan matur nuwun kanggo resep masak sing enak, salam saka Peru