Tunas diisi

Tunas diisi

Kadhangkala, kita angel banget nggawe resep sing cepet, ing wektu sing padha, sehat, amarga umume salad digunakake kanggo mangan sing sehat ing panganan diet langsing. Lettuce dhewe biasane tanpa rasa, mula dina iki kita menehi ide sing apik kanggo isine godhonge.

Isi iki bisa uga macem-macem, gumantung karo panganan sing paling disenengi. Ing kasus iki, kita wis ngisi endhog lan tuna kanggo nedha bengi sing ora dikarepake karo kanca-kanca sing biasane digawe. cemilan cepet. Kanthi aperitif iki sampeyan bakal bisa sukses.

Ingredients

  •  Tunas Lettuce.
  • 2 kaleng tuna.
  • 3 endhog.
  • Lenga zaitun
  • Uyah.
  • Irisan ham.

Kanggo mayonis:

  • 1 endhog.
  • Jiwit uyah
  • Cipratan cuka utawa jus lemon.
  • Lenga zaitun

Preparation

Kaping pisanan, kita bakal nemtokake masak endhog ing panci cilik karo banyu udakara 12 menit. Sawise wektu iki, kita bakal adhem ing ngisor banyu lan kita bakal dikupas.

Mengko, kita bakal nyigar endhog iki lan dilebokake ing mangkuk. Opo maneh, kita bakal mbukak kaleng tuna, kita bakal ngilangi minyak saka njero interior kanthi saluran lan uga bakal dilebokake ing mangkuk.

Banjur, kita bakal nggawe mayonnaise krasan. Ing gelas pemukul, kita bakal ngatur endhog lan jiwit uyah, kita bakal miwiti ngalahake karo mixer lan bakal nambah minyak zaitun kanthi sethithik, ing triwulan sing apik, supaya bisa diikat nganti tekstur mayones. wis ngrambah.

Pungkasan, kita bakal nambah mayones ing mangkuk lan aduk kanthi apik supaya kabeh wis integral. Kita bakal ngisi saben godhong tunas salad lan kita bakal nyelehake setengah irisan ham serrano sing digulung kanggo dekorasi.

Katrangan lengkap babagan resep

Tunas diisi

Total wektu

Kilokal saben porsi 203

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.