Daging sing diasinake

Daging sing diasinake, sugih lan karo akèh roso, iku apik banget lan banget tender. Kanggo nyiapake resep iki, luwih becik nggunakake bagian daging babi sing paling ramping amarga ora akeh lemak lan kanthi marinade godhonge dadi lembut. Supaya bisa njupuk rasa, sampeyan kudu ninggalake marinade paling sethithik sedina ing kulkas, supaya rasa rempah-rempah kasebut bakal apik.

Daging sing diasinake
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 kilo daging babi (pinggang, sikil ...)
  • Mrica ireng
  • 5-6 Bawang Putih
  • 2 godhong teluk
  • Lenga zaitun
  • 1 sendok teh bubuk jinten
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • 2 cengkeh
  • 1 limón
  • 150 ml anggur putih
  • 1 sendhok teh oregano
  • Sal
Preparation
  1. Daging marinated, kita miwiti kanthi ngresiki lan ngethok daging dadi potongan sing ora gedhe banget. Kita bakal sijine uyah lan mrico ing wong. Ing mangkuk gedhe kita bakal nyelehake lenga, anggur putih, jus lemon, papak sing rada remuk lan kabeh rempah-rempah liyane.
  2. Jumlah bisa sijine sethitik dening mripat, yen sampeyan seneng paprika luwih saka cumin sijine liyane utawa liyane oregano, menehi tutul.
  3. Kita nyampur lan ngalahake marinade kanthi apik, yen kabeh dicampur, kita nambahake potongan daging babi sing ditutupi kanthi apik, luwih becik mangkok sethithik mung supaya kabeh daging ditutupi. Nutupi mangkuk karo campuran lan sijine ing kulkas. Luwih becik ninggalake sewengi. Saka wektu kanggo wektu kita bakal mbusak.
  4. Nalika kita arep kanggo nggunakake, kita mung kudu sijine wajan karo jet saka lenga, saluran bêsik meat
  5. lan kita skip wong. Coklat ing kabeh sisih liwat medium panas nganti daging rampung.
  6. Njupuk metu lan ngawula panas banget.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.