Tenderloin daging babi ing saus

Tenderloin daging babi ing saus, sajian kanggo nyiyapake ing preian utawa perayaan. Daging panggang sing dakeling-eling mesthi digawe dening ibuku ing pot lempung, dimasak sithik-sithik lan aroma jamu sing dilebokake lan muncrat brendi sing sanajan sampeyan bisa nyelehake anggur, aku seneng resep iki. liyane karo Brandy , nyoba iku sing bakal seneng.

Sajian iki saka tenderloin daging babi ing saus, aku seneng, ing omah tansah digawe ing tanggal Natal iki, sanajan saiki digawe ing saindhenging taun. Iku sajian sing saben wong seneng, tenderloin daging babi apik banget, tender lan jus lan yen kita ngiringi karo sayuran lan saos apik sajian sepuluh.

Tenderloin daging babi ing saus
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2-3 endhog
  • 2 cebollas
  • Wortel 2-3
  • 4 tomat
  • 2 siung bawang putih
  • 1 buntelan jamu
  • 1 gelas brendi
  • Lenga zaitun
  • Uyah lan lada
Preparation
  1. Kanggo nyiapake tenderloin daging babi ing saus, kita bakal miwiti kanthi ngethok sayuran, kupas bawang lan dipotong dadi 4 potong, kanthi tomat sing padha, wortel dipotong dadi irisan 2 cm.
  2. Ing tangan liyane, kita uyah lan mrico sirloin.
  3. Kita sijine casserole gedhe. Kita sijine jet apik saka lenga lan nambah sirloin liwat medium panas dhuwur lan coklat ing njaba, nambah sayuran watara lan coklat kabeh, bab 15-20 menit. Kita uga nambah 1 bungkus sayuran.
  4. Nalika kita weruh yen sirloin lan sayuran iku emas, nambah kaca saka Brandy. Kita ninggalake kira-kira 5 menit, nambah segelas banyu lan supaya masak nganti 40 menit. Nalika iku kita njupuk metu sirloin lan supaya kelangan, Cut sirloin menyang irisan tipis utawa nglukis.
  5. Njupuk bagéyan saka sauce lan sayuran sampeyan bisa nambah banyu sethitik lan tlatah.
  6. Tumis sawetara macem-macem jamur ing wajan.
  7. Kita sijine potongan daging maneh ing casserole, saus lan jamur. Nalika kita arep kanggo saiki ing meja, kita panas lan ngawula langsung. Sijine saus ing sauce boat.
  8. Kita bisa nyiyapake sawetara kentang goreng kanggo ngiringi.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.