Dadar sayuran

Kita bakal nyiapake a Omelet sayuran, sugih, sederhana lan cepet disiyapake. Omelet minangka sajian tradisional sing akeh dikonsumsi ing panganan, luwih becik kanggo mangan awan utawa nedha bengi, ing musim panas utawa mangsa.

Tortilla bisa digawe kanthi macem-macem, bisa uga digabung karo bahan liyane lan bisa uga ora digunakake.

Wektu iki aku nggawa omelet sayur, sugih lan jus banget, macem-macem lan sehat, sing cocog kanggo mangan.

Dadar sayuran
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4-5 endhog
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 cebolla
  • 1 potong mrica ijo utawa abang
  • Minyak
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nggawe omelet sayur-sayuran, luwih dhisik kita kudu ngrampungake sayuran, kupas zucchini lan bawang, cincang kabeh kanthi becik.
  2. Kita ngumbah terong lan mrico ijo, dipotong cilik-cilik.
  3. Kita wajan ing geni nganggo jet minyak sing enak, yen wis panas, banjur nambah bawang bombay menyang poach, kari 5 menit lan tambahkan sayuran liyane.
  4. Ayo padha dikonsumsi udakara 15 menit kanthi panas sedheng utawa nganti kabeh sayuran wis rebus. Setengah masak, kita nambah uyah ing sayuran.
  5. Ing mangkuk kita nyelehake endhog, ngalahake.
  6. Sawise sayur-sayuran rebus, kita bakal dilebokake ing saluran pembuangan supaya minyak kasebut dijupuk kanthi becik.
  7. Sawise dikuras, kita lebokake ing mangkuk lan endhog, dicampur. Yen perlu, kita bisa nambah endhog utawa putih liyane.
  8. Kita njupuk wajan liyane kanggo nggawe omelet kanthi minyak sithik, nambah kabeh campuran omelet sayur-sayuran, nalika wiwit ana ing pinggire ujung, kita bakal bisa ngulungake kanthi piring.
  9. Tortilla dipasang maneh ing geni nganti rampung miturut kekarepan kita.
  10. Kita njupuk lan ngawula.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.